Nyheter - Student

Nyhetportlet

Hender som skriver på et tastatur og et gult armbåndsur

Oppmelding og tilrettelegging: Nye viktige frister

Søknad om tilrettelegging av eksamen og oppmelding til valgfrie emner har fått nye frister. Nå må du gjøre dette før 1. september.

OsloMet har besluttet at oppmeldingsfrist for valgfrie emner du skal ta i høstsemesteret skal være 1. september. Det gjelder også dersom du skal søke om tilrettelegging av eksamen, og er samme frist som semesterregistreringen.  

Oppmelding til valgfrie emner  

Du er selv ansvarlig for å melde deg opp til valgfrie emner som du skal ta i høstsemesteret og dette må du gjøre innen 1.september. Oppmelding til ordinære emner i din utdanningsplan vil skje automatisk.

Søknad om tilrettelagt eksamen 

Har du dysleksi, ADHD, pollenallergi eller andre dokumenterte helsetilstander som gir deg krav på tilrettelegging av eksamen? Husk å søke i tide! Ny søknadsfrist for høsten 2021 er 1. september.  

Begynn å finne frem dokumentasjon i god tid. Husk at det viktigste er å registrere søknad innen fristen. Vi tar imot ettersendt dokumentasjon inntil 30 dager etter frist. Ta kontakt med Eksamenskontoret, eksamen@oslomet.no for spørsmål om tilrettelegging av eksamen.