Bilde av en mobil som viser Canvas-appen

Dine digitale verktøy

Disse verktøyene og systemene bruker du når du studerer på OsloMet

student.oslomet.no finner du informasjon om retningslinjer, regler, arrangementer og livet rundt studiene dine. Hvis du har semesterregistrert deg når du logger inn har du også tilgang til din timeplan, dine emner og programplan. Fra denne siden får du også tilgang til de andre systemene du kan lese om under.

E-post

Alle studenter har sin egen student e-post. Det er din plikt å sjekke e-posten jevnlig. Det kan komme informasjon som angår deg som student, ditt studium eller viktige beskjeder fra universitetet.

Timeplan

Du vil finne din timeplan når du logger inn på student.oslomet.no. Du må være semesterregistrert for å se timeplanen.

Canvas

Dette er din læringsplattform. Her finner du informasjon relatert til dine emner, og du kan ha kontakt med læreren din eller din gruppe. Du må være semesterregistrert for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Studentweb

På Studentweb skal du semesterregistrere deg og betale semesteravgift. Der får du også informasjon om dine eksamener.

Husk at du kan få studentbevis og semesterkort som app på mobilen din.

Office 365

Office 365 gir deg tilgang til gratis Word, Powerpoint og Excel og du får også tilgang til OneDrive hvor du får 1TB lagringsplass. I Office 365 finner du for øvrig også student e-posten din. Synkroniser den med telefonen din slik at du alltid er oppdatert!