Illustrasjonsbilde av koronaviruset

Ingen fysisk undervisning på campus før 18. januar

Regjeringen har bestemt at det ikke blir fysisk undervisning på campus for studenter før 18. januar. Dette er i tråd med OsloMet sin beslutning før jul om digital undervisning ut januar.

Oppdatert 15. januar
Tiltakene som har vært gjeldene siden før jul, gjelder fortsatt. Regjeringen vil komme med oppdatering av de nasjonale tiltakene mandag 18. januar. Ny informasjon om OsloMet sine tiltak videre fremover kommer i etterkant av dette.

Praktisk undervisning og ferdighetstrening/simulering som ikke kan digitaliseres eller utsettes på grunn av studieprogresjonen gjennomføres som planlagt, dersom du ikke får annen beskjed. Alle smittevernråd må følges.

Målet er å dempe smittetrykket. Regjeringen oppfordrer de som har anledning til å bli der de har vært gjennom juleferien frem til 18. januar. Videre å unngå reiser, også lokal kollektivtransport.

Hva med eksamen og praksis?

Praksis går i utgangspunktet som normalt. Det kan likevel skje endringer for ditt studieprogram. Du vil i så fall få beskjed via Canvas eller student-e-posten din.

De svært få skoleeksamenene som ikke allerede er endret til hjemmeeksamen, vil gjennomføres. Hvis du på grunn av koronasituasjonen ikke kan gjennomføre eksamen, praksis eller annen obligatorisk undervisningsaktivitet, ta kontakt med studieadministrasjonen via kontaktskjemaet vårt

Les mer om fravær på grunn av karantene eller smitte på våre nettsider om korona.

Åpen campus

Studiestedene er fortsatt åpne dersom du har behov for å benytte deg av tjenester på campus. Dette inkluderer også biblioteker og lesesaler. Du finner informasjon om åpningstider til kantinene på SiO sine nettsider. Men vi ber deg tenke gjennom om det er nødvendig å reise til campus.

Alle ansatte og studenter som skal på campus må følge våre rutiner for smittevern.

Hold deg oppdatert

Spesifikk informasjon fra ditt studieprogram vil du få på Canvas eller din student-e-post. Følg ellers med på våre nettsider om korona.

Følg med på «Et bedre studentliv.» Der finner du tips og råd om aktiviteter, studieteknikk og hvordan møte andre studenter.