Detagere og frivillige i akademisk dugnad

Akademisk dugnad søker studentassistent til engelskundervisning!

Er du student ved OsloMet og har lyst på en meningsfull jobb, samtidig som du får verdifull arbeidserfaring? Søk jobb som studentassistent for Akademisk dugnad for flyktninger og asylsøkere!

Akademisk dugnad ved OsloMet jobber for integrering av flyktninger til samfunnet generelt og høyere utdanning spesielt. Vi tilrettelegger for at flyktninger og studenter kan møtes og lære av hverandre gjennom kurs, språkkafeer og andre aktiviteter i nært samarbeid med studentforeningen Norsk Start Oslo.

Vi leter etter:

• Studenter med undervisningserfaring – har du engelsk som fag/og eller pedagogikkfaglig bakgrunn er dette en stor fordel.
  • Studenter med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.
  • Fleksible studenter som kan ta på seg ulike arbeidsoppgaver.
  • Engasjerte studenter med et internasjonalt og flerkulturelt perspektiv.
  • OsloMet-studenter som ikke er ansatt noe annet sted på OsloMet per nå.

Arbeidsoppgaver:

• Ukentlig planlegging og undervisning i engelsk etter læreplanen til VG1 i samarbeid med bydelenes introduksjonsprogram. Undervisningen vil foregå på onsdager, kl. 13.00-16.00 i Pilestredet.
  • I tillegg kan det forekomme andre arbeidsoppgaver i forbindelse med Akademisk dugnad, som å arrangere språkkafé noen kvelder i måneden og lage språkhefter, gjennomføring av arrangementer eller forefallende kontorarbeid.

Vi kan tilby:

• Nyttig og meningsfylt arbeidserfaring
  • Lønn i lønnstrinn 26 (BA-studenter), 28 (for dem som allerede har BA-grad) eller 32 (MA-studenter)

Tiltredelse og varighet:

Fra februar 2020 til juni 2020, med mulighet for forlengelse

Slik søker du:

Fyll inn vårt nettbaserte søknadsskjema (https://nettskjema.no/a/134013) og last opp CV og evt. attester

Søknadsfrist: 15. januar 2020

Kontaktperson: