StudentinformasjonÅrsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Digitale bilder

Emnekode:
ZDB
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2019 - årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier (emne 1)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på design og kommunikasjon i digitale medier.

Har du takket ja til studieplassen?

Senest 24. juli må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte onsdag 14. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

• Onsdag 14. august kl. 17:00 - 21:00

• Sted: Pilestredet Park 35, rom U1-053

(Skal du begynne på emne 3: Kommunikasjon i digitale medier, er oppstart samme tidpunkt i PP33, rom 5-040).

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Trenger du hjelp til å semesterregistrere deg?

Vi tilbyr drop-in veiledning for studenter på vårt fakultet onsdag 14. august og torsdag 15. august mellom kl. 10.30 og 14.00. Møt opp i rom PH424 i Pilestredet 35. Velkommen!

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.