Årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier - Student

Studieoversikt Offentlig

Årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2024
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Digitale presentasjoner og informasjonsarkitektur

Emnekode DKDM1200
Studiepoeng 15.0

Programplan

Studiestart 2023 - årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier (emne 1) og studiet digitale bilder

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på design og kommunikasjon i digitale medier og studiet digitale bilder.

Obligatorisk oppmøte 16. august

Det er obligatorisk oppmøte (digitalt eller fysisk) første studiedag. Du finner informasjon om, tid og sted i teksten under og i timeplanen din øverst på denne siden. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Første studiedag er onsdag 16. august kl. 16:30-20:15 i Pilestredet park 35, rom U1047/U1045 og på Zoom.

Den første dagen blir det introduksjon til emnet, og vi skal velge tillitsvalgte for klassen. Det blir også en praktisk workshop i foto/mobilfoto.

Vi vil gjerne vite hvor mange som møter digitalt, og hvor mange som møter på Campus. Dere får derfor en egen mail hvor dere blir bedt om å svare på dette. For deg som vil møte digitalt sender vi ut en Zoom-link på e-post noen dager i forveien.

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)

Husk å takke ja til studieplassen

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Samordna opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna opptak så fort som mulig og endre svaret ditt til nei.

Sjekkliste for nye studenter

Gå gjennom sjekkliste før studiestart og finn svar på ofte stilte spørsmål om studiestart.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt informasjon om aktivering av IT-konto i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag. Da vil også timeplanen din dukke opp i Outlook-kalenderen din.

Syk første dag og fritak fra fag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og den skal inneholde:

• Fullt navn

• Studium

• Dato og klokkeslett for når du kan møte

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere.

Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.

Fadderordningen

Her finner du alle fadderprogrammene ved OsloMet.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt