Årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier - Student

Studieoversikt Offentlig

StudentinformasjonÅrsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier

Studiested
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2021
Omfang

Timeplan

Denne timeplanen viser bare foreløpig timeplan for første studieår (endringer kan fortsatt forekomme innen 01.07.) - logg inn for å se din timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Digitale presentasjoner og informasjonsarkitektur

Emnekode DKDM1200
Studiepoeng 15.0

Studiestart 2020 - årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier (emne 1) og nettstudiet digitale bilder

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på design og kommunikasjon i digitale medier og nettstudiet digitale bilder.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 18. august

Studenter på nettstudiet digitale bilder går sammen med studenter på årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier. Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag for alle. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

• Studiestart årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier: oppmøte 18. august kl. 17 i Pilestredet Park 35, rom U1007.
  • Studiestart  på nettsudiet digitale bilder: 18. august kl. 17 (digitalt, ikke oppmøte på campus). Mer informasjon kommer.

(Skal du begynne på emne 3 er oppstart 19. august).

Husk å bruke din OsloMet-bruker til å logge deg på digital undervisning i Zoom. Da har du bedre sikkerhet.

Alle studenter skal registrere sitt oppmøte digitalt, du får en sms med mer informasjon før første studiedag.

På grunn av situasjonen med koronaviruset må alle studenter ta smittevernkurset til OsloMet før de møter opp på campus. Retningslinjer og smittevernkurs.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Sjekklisten for nye studenter og ofte stilte spørsmål finner du på våre sider om studiestart. Fra sjekklisten finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden.

Timeplanen vil også vise om du skal ha digital undervisning eller undervisning på campus.

Hvis du skal ha digital undervisning: husk å bruke din OsloMet-bruker til å logge deg på digital undervisning i Zoom

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du under Emner og pensumlister lenger oppe på siden.

Pensumlistene dine vil du finne under Emner og pensumlister lenger oppe på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt