Videreutdanning i energisimulering av bygninger - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning i energisimulering av bygninger Studieinformasjon

Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
10
Kull/termin
Høst 2024
Omfang
Deltid
Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

IKKE RØR!

Studiestart for energisimulering av bygninger - høsten 2023

Oppstart

Studiestart er 5. september kl. 15.30.

Før selve undervisningen starter opp vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

OsloMet bruker undervisningsplattformen Canvas. På nettsiden forklares det hvordan du får tilgang. Vennligst gjør dette før undervisningsoppstart.

  • For å få tilgang til emnene dine i Canvas må du først semesterregistrere deg.
  • Er du ny student eller nettopp har begynt å studere igjen ved OsloMet må du også aktivere kontoen din. Merk at det tar inntil ett døgn før du kan logge inn i Canvas etter at du har aktivert kontoen din.
  • Logg inn i Canvas: oslomet.instructure.com – brukernavn er det samme som studentnummeret ditt (f.eks. s123456).

Vi ser frem til å møte deg på Zoom! Har du spørsmål som ikke er faglig rettet så ta kontakt med studieadministrasjonen eller prosjektleder Marit Sandvik.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til infosenter-tkd@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å delta på første nettundervisning, må du informere studieadministrasjonen.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Sjekklisten for nye studenter og ofte stilte spørsmål finner du på våre sider om studiestart. Fra sjekklisten finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt informasjon om aktivering av IT-konto i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag. Da vil også timeplanen din dukke opp i Outlook-kalenderen din.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under Timeplan lenger oppe på siden. 

Undervisningsdatoer

Det er undervisning tirsdager og torsdager fra og med uke 36 til og med uke 47. Tirsdager fra kl. 15.30 til 18.15. Torsdager fra kl. 15.30 til 16.15.

Det er undervisning følgende tirsdager:
5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11

Veiledning følgende torsdager:
7/9, 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du under Emner og pensumlister lenger oppe på siden.

Pensumlistene dine vil du finne under Emner og pensumlister lenger oppe på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Web-innholdvisning (Studiestartsinfo)