APN

University of Zambia, Zambia

Utveksling for Bachelorstudium i sykepleie
Sted

Lusaka City, Zambia

Antall plasser
Fra dette studiet: 10
Skolepenger

Ja

Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved University of Zambia, Zambia?

Oppholdet inngår som en del av praksisemnet Hjemmebaserte tjenester, rehabilitering og forebygging. ​​​​​​​Du vil være innom rehabiliteringsavdelinger, sykehjem, og hjemmebaserte tjenester. Det planlegges også for et par ukers opphold i Kitwe distriktet nord i landet, sammen med lokale sykepleiestudeneter fra University of Zambia. Der vil du få muligheten til å lære mer om folkehelse i rurale distrikter. 

Du får veiledning fra OsloMet (online) og lokalt. Studiepoeng utstedes av OsloMet. Du må også begynne arbeidet med din bacheloroppgave, som du fortsetter å jobbe med etter at du kommer hjem. Du leverer denne på normert tid i slutten av vårsemesteret og det er derfor svært viktig at du er forberedt på å jobbe med denne også mens du er i Lusaka. Du har tilgang til campus hvor du kan sitte når du ønsker.

Språkkrav

Det stilles ingen formelle krav til språkkunnskap, men vi anbefaler at du har god språklig forståelse før du reiser på utveksling.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 6. semester.

Du starter semesteret i Norge med InterAct og møter med din veileder både for bacheloroppgaven og utvekslingsperioden. Du reiser på utveksling i midten av januar og blir i Lusaka frem til midten av april.

Må jeg betale skolepenger?

Ett semester koster ca 1500,00.

Prisen er oppgitt i amerikanske dollar. Merk at studiestedet kan oppdatere prisen, og at det i så tilfelle er summen studiestedet oppgir som er riktig.

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav