Master i transport- og byplanlegging - Student

Studieoversikt Offentlig

Master i transport- og byplanlegging Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet
Studiepoeng
120
Kull/termin
Høst 2024
Omfang
Heltid
Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på masterprogrammet i smart mobilitet og urban analyse.

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Forskningsmetoder og etikk

Emnekode MAEN5300
Studiepoeng 5.0

Transport Policy and Transport Management

Emnekode SMUA4100
Studiepoeng 10.0

Advanced Research Methods

Emnekode SMUA4300
Studiepoeng 5.0

Traffic Engineering and Intelligent Transport Systems

Emnekode SMUA4200
Studiepoeng 10.0

Programplan

IKKE RØR!

Studiestart for master i transport- og byplanlegging 2024

 

Obligatorisk oppmøte 26. august

Studiestart 26. august kl. 08:30 i rom PI556, i Pilestredet 35, Ellen Gleditschs hus.

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)   

Husk å ta med din egen PC. All informasjon vil bli sendt ut digitalt. OsloMet har en egen lokal remote desktop løsning som gir deg tilgang til alle de nødvendige programmene som brukes i denne masteren.

Husk å takke ja til studieplass

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Søknadsweb. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Søknadsweb så fort som mulig og endre svaret ditt til nei. 

Alt om studiestart 

Sjekk ut OsloMets studiestartside. Her finner du informasjon om arrangementer, fadderordning, studentliv osv. I tillegg finner du en sjekkliste før studiestart og svar på ofte stilte spørsmål. 

Tilgang til OsloMet sine systemer  

Du får tilsendt e-post med informasjon om aktivering av IT-konto i ukene før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.  

Bruk informasjonen for å aktivere IT-kontoen din. Husk at det kan ta noe tid før du får tilgang til alle systemer. Når du logger inn på student.oslomet.no finner du snarveier til verktøyene du trenger i studiehverdagen din. Etter at du er semesterregistrert vil du dessuten se din personlige timeplan i Outlook-kalenderen og på "min side" på student.oslomet.no. Da dukker også emnene dine opp i Canvas. 

Les mer om IT-konto, tilganger og PIN-kode. 

Syk første dag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og den skal inneholde:

  • Fullt navn

  • Studium

  • Dato og klokkeslett for når du kan møte

Fritak fra emner

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Du kan søke om fritak når du har fått tilbud om studieplass og har takket ja.  

Klasser, grupper og samlingsdatoer

  • På ditt studium blir du delt inn i klasser fordelt på undervisning. Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert i og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart.  

  • Timeplanen over viser all undervisning i emnet og du vil få beskjed ved studiestart hvilken undervisning som gjelder for deg.  

Web-innholdvisning (Studiestartsinfo)

Studieinfokontakt

Kontakt oss om smart mobilitet og urban analyse