Helsetjenester Velferdstilbud | Studentstøtte - Student

Helsetjenester

Helsetjenester

SiO Helse tilbyr lege, tannlege, psykologer og mer. Våre fysioterapi- og sosionomstudenter tilbyr helsetjenester til studenter i sin praksis.

Hva tilbyr SiO Helse?

Fastlege, tannlege, psykolog, rådgivning, helsesøster og vaksinering er bare noen av tilbudene du som student kan benytte deg av. Velger du en av legene i SiO Helse som fastlege i studietiden treffer du en fastlege som har god erfaring med å hjelpe studenter. Det er enkelt å bytte fastlege.

Her kan du se tilbudet til SiO Helse samt bytte fastlege

Den Uavhengige Sosialrådgivningstjenesten – DUS

DUS tilbyr uavhengig rådgivning. De kan bistå studenter med eksamensstress, hjelpe med søknader til NAV med mer. Se mer om hva de tilbyr av samtaler og hvor de er på deres nettside. DUS drives av sosionomstudenter og ansatte ved studiet Sosialt arbeid.

Rådgivningstjeneste ved Kjeller

Studerer du ved Kjeller og har behov for å prate med noen? Du finner rådgivningstjenesten i Kunnskapsveien 55. Du kan også besøke SiO sine sider for å finne oppdaterte åpningstider og telefonnummer for å avtale time.

Psykolog 

SiO tilbyr psykolog for studenter på OsloMet. Alle studenter kan ta kontakt med psykologen. Les mer om hva psykologen kan hjelpe deg med

Kontakt oss

Kontakt oss

SiO helse, sentrum

Telefon :
22 85 30 99
Sted/Adresse :
Holbergsgate 21, ved siden av SiO Athletica
Url :
SiO Helse