Certificate of International Learning (CIL) | Utveksling - Student

Certificate of International Learning (CIL)

Certificate of International Learning (CIL)

Gjennom CIL kan du få verdifull erfaring som gjør deg mer attraktiv for potensielle arbeidsgivere. Er du student på bachelor i ergoterapi eller utviklingsstudier? Utforsk dine mulighet til å få et CIL-sertifikat.

​​​​​​

 • Hva er Certificate of International Learning (CIL)?

  Som OsloMet-student utdannes du til et internasjonalt og flerkulturelt arbeidsmarked. Arbeidsgivere etterspør fagpersoner med internasjonal erfaring og personlige egenskaper som selvstendighet, åpenhet og evne til å møte nye utfordringer.  Certificate of International Learning (CIL) legger til rette for at du skal kunne få erfaringer som gir deg både faglig, flerkulturell og internasjonal kompetanse og som bidrar til din personlige utvikling.

  OsloMet-studenter på utvalgte studieprogram (foreløpig kun tilgjengelig for studenter på bachelor i ergoterapi og bachelor i utviklingsstudier), gis mulighet til å oppnå et Certificate of International Learning (CIL) gjennom å delta på ulike aktiviteter gjennom studietiden. Du velger selv de aktivitetene du ønsker at skal inngå i ditt sertifikat, både her hjemme og i utlandet. Gjennom refleksjoner rundt egne erfaringer bevisstgjøres du på hvordan aktivitetene bidrar til å styrke utdannelsen din og gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet.

 • Hva bidrar CIL til?

  • internasjonal og flerkulturell kompetanse og bevissthet om hvordan denne kan brukes i arbeidslivet
  • personlig utvikling
  • trening i å presentere bredden i din kompetanse for en potensiell arbeidsgiver
 • CIL steg for steg

  1.  Registrer deg. Logg inn via Feide.
  2. Etter registrering får du tilgang til CIL-rommet i Canvas hvor du selv kan holde oversikten over din CIL-progresjon.
  3. Delta på til sammen 3 ulike aktiviteter. Det er et krav at du velger aktiviteter både hjemme i Norge og i utlandet. Oversikt over aktiviteter
  4. Last opp egenerklæring og dokumentasjon for fullført aktivitet i CIL-rommet i Canvas
  5. Skriv avsluttende refleksjonsrapport og last den opp i CIL-rommet i Canvas.
  6. Delta på karrierekurs og lær mer om hvordan du kan presentere din internasjonale erfaring ovenfor en potensiell arbeidsgiver.
  7. Motta ditt CIL

 • Har du spørsmål om CIL?