Bachelorstudium i kunst og design - Student

Studieoversikt Offentlig

Bachelorstudium i kunst og design Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
180
Kull/termin
Høst 2023
Omfang
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Innføring i kunstfaglige prosesser

Emnekode KDK1300
Studiepoeng 15.0

Kunst og formidling i digitale medier

Emnekode KDK1400
Studiepoeng 15.0

Idéutvikling og grunnleggende fagforståelse

Emnekode KDM1100
Studiepoeng 30.0

Programplan

Studiestart for bachelor i kunst og design - 2023

Studiestart for bachelor i kunst og design - 2023

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på kunst og design - studieretning mote og produksjon og kunst og design - studieretning kunst og formidling.

Obligatorisk oppmøte 15. august

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om, tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. 

Husk å takke ja til studieplassen

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Samordna opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna opptak så fort som mulig og endre svaret ditt til nei. 

Sjekkliste for nye studenter

Gå gjennom sjekkliste før studiestart og finn svar på ofte stilte spørsmål om studiestart.  

Tilgang til OsloMet sine systemer   

Du får tilsendt informasjon om aktivering av IT-konto i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag. Da vil også timeplanen din dukke opp i Outlook-kalenderen din. 

Syk første dag og fritak fra fag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og den skal inneholde:

  • Fullt navn

  • Studium

  • Dato og klokkeslett for når du kan møte

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. 

Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.   

Klasser, grupper og samlingsdatoer

  • På ditt studium blir du delt inn i klasser fordelt på undervisning. Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert i og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart.

  • Timeplanen over viser all undervisning i emnet og du vil få beskjed ved studiestart hvilken undervisning som gjelder for deg.

Fadderordningen    

Her finner du alle fadderprogrammene ved OsloMet.     

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Utstyr

Som student på Institutt for estetiske fag får du tilgang til stasjonær PC med relevant programvare og du er ikke pålagt å skaffe deg dette. Men vi anbefaler likevel studenter som har mulighet til det å skaffe seg egen PC med følgende programvare: Adobe-pakken. Da  kan du jobbe fritt overalt med studiene og det er en stor fordel. Adobe-pakken kan kjøpes til studentpris. 

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss om mote og produksjon