StudentinformasjonVidereutdanning i kunnskapsbasert praksis i helse- og omsorgstjenesten

Studiested:
Kjeller, Skedsmo
Studiepoeng:
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Kunnskapsbasert praksis

Emnekode:
KUNN7100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart våren 2019 - Kunnskapsbasert praksis i helse- og omsorgstjenesten

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Dette gjør du på søknadweb. Gi beskjed på e-post til studiehenvendelser-hv@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 28. januar

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsettelse senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til studiehenvendelser-hv@oslomet.no  og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan / Samlingsdatoer - Våren 2019

Undervisning: 09.00-15.00.

• Uke 5: 28.-31. januar (mandag - torsdag, 4 dager)
  • Uke 7: 14. og 15. februar (torsdag og fredag, 2 dager)
  • Uke 10: 4. og 5. mars (mandag og tirsdag, 2 dager)
  • Uke 12: 18. og 19. mars (mandag og tirsdag, 2 dager)
  • Uke 13: 27. mars (onsdag) (oppgaveseminar)
  • Uke 19:  7. mai innlevering av prosjekteksamen
  • Uke 21: 23. mai fremlegg av prosjekteksamen

Hvilket rom vi skal være i finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer på og mellom samlingene blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Timeplanen for våren 2019 publiseres i desember.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner ut av det. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Fakultet for helsevitenskap (HV)

Url :
Kontaktskjema

Servicetorget Kjeller

Telefon :
67 23 84 85 / 67 23 84 83
Sted/Adresse :
Kunnskapsveien 55
Tidspunkt/Åpningstid :
Ferier:
Stengt i juli, julen og påsken

Faglig kontakt