APN

Universitatea de Arta Si Design Cluj-Napoca

Sted

Cluj-Napoca , Romania

Antall studenter
1000

Om studiestedet

Universitatea de Arta Si Design Cluj-Napoca er et universitet i konstant vekst og som gir sine studenter mulighet til å utvikle nye ferdigheter og forbedre sin kunnskap. Dette er en offentlig institusjon for høyere utdanning innenfor kunst. Skolen har røtter 90 år tilbake i tid og er en anerkjent institusjon. Universitetet ligger i byen Cluj-Napoca som er omtrent syv timer unna hovedstaden.

Byen Cluj-Napoca er en av de største byene i Romania og er Transilvanias gamle hovedstad. Den gamle bydelen i Cluj-Napoca har flere flotte hus i barokkstil og ved torget ligger den gotiske kirken St. Mikaels. Byen har stor betydning for Romania og er et hovedsete innenfor akademia og industri. Dette er en gammel, men moderne by med mange studenter. Her kan du oppleve en kunstnerisk stemning og en av Europas beste musikk festivaler. Besøk den flotte botaniske hagen, prøv lokal bakst hos en av de mange kafeene eller nyt en dag med vintage shopping. Byen er full av spennende historie og kulturelle begivenheter, og mens du er i Romania burde du besøke Draculas slott.

Ved dette universitetet vil du få oppleve en åpenhet rundt kunst og unike muligheter for å dykke ned og skape kunst. Du vil få tilrettelegging og fantastiske forelesere som brenner for faget sitt. Studer i magiske Romania og få en opplevelse for livet.

Studiepoeng

For å få godkjent 30 studiepoeng ved OsloMet etter utvekslingsoppholdet, må du ta 30 ECTS credits ved denne institusjonen. 

 

Semesterinndeling

Første semester: oktober—februar  (inkl. eksamensperiode)

Oppholdet kan tilpasses OsloMets semester.