Hogeschool Gent

APN

Hogeschool Gent

Foto: Hogeschool Gent

Hogeschool Gent

University College Ghent
Sted

Gent , Belgia

Antall studenter
1000

Om studiestedet

Hogeschool Gent er det største universitetet for anvendt vitenskap og kunst i den belgiske regionen Flandern. De har mange studieprogrammer fordelt på åtte campuser i byene Gent og Aalst. Gent er kjent for å være den mest populære studentbyen i Flandern og det tar omtrent 40 min med tog inn til hovedstaden Brussel.

Byen Gent har et trendy og moderne byliv og går for å være den mest autentiske historiske byen i verden. Byen har en avslappende atmosfære, og ønsker å være en by hvor man kan nyte livet. Det er mye spennende å finne på i Gent, blant annet finner du ett av verdens mest kjente malerier her, flere fantastiske slott og museer. Det arrangeres også flere festivaler i byen hvert år.

Midt i sentrum av Gent finner du Graslei. Denne delen av byen vil gi deg en følelse av at tiden har stått stille. Stedet bærer preg av gammel stukkatur og historie og er et vakkert kaiområde med flere restauranter og kafeer. Her kan du kjøpe eller ta med noe å spise og sitte ved kaikanten.

Universitetet utdanner studenter som skal være i stand til å takle fremtidens utfordringer. Derfor er den opptatt av ny kunnskap og forskning, slik at studentene vil kunne tilegne seg ferdigheter som ikke vil bli raskt utdatert, men som vil være ettertraktet i fremtiden.