EPN-V2

YLRM3900 Bacheloroppgave Emneplan

Engelsk emnenavn
Bachelor's thesis
Studieprogram
Yrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag
Omfang
30.0 stp.
Studieår
2018/2019
Emnehistorikk

Innledning

Individual written exam, 3 hours.

The exam result can be appealed.

In the event of a resit or rescheduled exam, oral examination may be used instead of written. If oral exams are used for resit and rescheduled exams, the exam result cannot be appealed.

Forkunnskapskrav

Pre-approved dictionary.

Læringsutbytte

Grade scale A-F.

Innhold

Emnet består av følgende temaer:

  • å gjennomføre en forskningsprosess
  • å skrive fagtekst
  • publiseringsstrategier

Arbeids- og undervisningsformer

One internal examiner. External examiners are used regularly.

Arbeidskrav og obligatoriske aktiviteter

The course builds on KJPE1300 General Chemistry and KJFP1400 Organic Chemistry.

Vurdering og eksamen

Bacheloroppgaven leveres som et skriftlig arbeid på et omfang av 3000 ord +/- 20 %, individuelt eller i en antologi med inntil fire studenter. Hver students bacheloroppgave i antologien vurderes individuelt.

Ny og utsatt eksamen

  • ved karakteren F; ikke bestått, kan det leveres en bearbeidet versjon av den innleverte bacheloroppgaven én gang
  • studentens rettigheter og plikter ved ny/utsatt eksamen framgår av forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet. Studenter er selv ansvarlige for å melde seg opp til eventuell ny/utsatt eksamen på Studentweb.

Hjelpemidler ved eksamen

Alle hjelpemidler er tillatt. Alle kilder skal oppgis og det skal benyttes korrekte kildehenvisninger.

Vurderingsuttrykk

Eksamen vurderes etter gradert skala med A til E for bestått og F for ikke bestått.

Sensorordning

Det benyttes en intern og en ekstern sensor.