Programplaner og emneplaner - Student
YLRM3900 Bacheloroppgave Emneplan
- Engelsk emnenavn
- Bachelor's thesis
- Studieprogram
-
Yrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag
- Omfang
- 30.0 stp.
- Studieår
- 2018/2019
- Emnehistorikk
-
Innledning
Individual written exam, 3 hours.
The exam result can be appealed.
In the event of a resit or rescheduled exam, oral examination may be used instead of written. If oral exams are used for resit and rescheduled exams, the exam result cannot be appealed.
Forkunnskapskrav
Pre-approved dictionary.
Læringsutbytte
Grade scale A-F.
Innhold
Emnet består av følgende temaer:
- å gjennomføre en forskningsprosess
- å skrive fagtekst
- publiseringsstrategier
Arbeids- og undervisningsformer
One internal examiner. External examiners are used regularly.
Arbeidskrav og obligatoriske aktiviteter
The course builds on KJPE1300 General Chemistry and KJFP1400 Organic Chemistry.
Vurdering og eksamen
Bacheloroppgaven leveres som et skriftlig arbeid på et omfang av 3000 ord +/- 20 %, individuelt eller i en antologi med inntil fire studenter. Hver students bacheloroppgave i antologien vurderes individuelt.
Ny og utsatt eksamen
- ved karakteren F; ikke bestått, kan det leveres en bearbeidet versjon av den innleverte bacheloroppgaven én gang
- studentens rettigheter og plikter ved ny/utsatt eksamen framgår av forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet. Studenter er selv ansvarlige for å melde seg opp til eventuell ny/utsatt eksamen på Studentweb.
Hjelpemidler ved eksamen
Alle hjelpemidler er tillatt. Alle kilder skal oppgis og det skal benyttes korrekte kildehenvisninger.
Vurderingsuttrykk
Eksamen vurderes etter gradert skala med A til E for bestått og F for ikke bestått.
Sensorordning
Det benyttes en intern og en ekstern sensor.