Studenthumanisten - Student

Statisk artikkel

Studenthumanisten

Studenthumanisten er en samtalepartner som du kan gå til om du har det vanskelig, opplever noe vondt eller bare trenger å lufte tankene. Studenthumanisten kan være med deg og tenke høyt om store og små, etiske og eksistensielle spørsmål. Du kan blant annet snakke om temaer som identitet, vennskap, valg, mening, kjærlighet, sorg eller ensomhet.

Studenthumanisten jobber også for å skape møteplasser hvor man kan utforske etiske og eksistensielle temaer som er aktuelle i livet for deg der du er som student.

Tilbudet kommer i tillegg til det eksisterende rådgivnings- og velferdstilbudet for studenter i Oslo. Studenthumanisten er en humanistisk livsveileder (human.no) som er ansatt i Human-Etisk Forbund (human.no).

Det vil ikke lenger være en Studenthumanist fysisk til stede ved campus på OsloMet, da tidligere humanist har sluttet i sin stilling. Human-Etisk Forbund jobber med å ansette en ny studenthumanist i Oslo som vil ha tilholdssted på Universitetet i Oslo men vil også være tilgjengelig for studenter ved OsloMet. Samtaler vil kunne tilbys både i kontorene til Human-Etisk forbund i Brugata, samt utendørs dersom ønskelig eller digitalt. 

Inntil ny studenthumanist er rekruttert vil en av våre dialogfilosofer være tilgjengelig for samtaler også denne høsten.


Kontakt en av våre dialogfilosofer her