Studenthumanisten - Student

Statisk artikkel

Studenthumanisten

Studenthumanisten er en samtalepartner som du kan gå til om du har det vanskelig, opplever noe vondt eller bare trenger å lufte tankene. Hun kan være med deg og tenke høyt om store og små, etiske og eksistensielle spørsmål. Snakk med studenthumanisten om temaer som identitet, vennskap, valg, mening, kjærlighet, sorg eller ensomhet.

Else Werring er studenthumanist ved OsloMet.

Studenthumanisten ved OsloMet
 

Studenthumanisten jobber også for å skape møteplasser hvor man kan utforske etiske og eksistensielle temaer som er aktuelle i livet for deg der du er som student.

Tilbudet kommer i tillegg til det eksisterende rådgivnings- og velferdstilbudet for studenter i Oslo. Else er en humanistisk livsveileder (human.no) ansatt i Human-Etisk Forbund (human.no).

Fra og med høsten 2021 deler Else kontorplass med studentpresten på OsloMet. Møt henne på kontor A115 på Studenttorget i Pilestredet 52. Her kommer hun til å være på fredager og litt innimellom ellers. Du kan også gå tur med Else, treffe henne på kafé, eller snakke med henne digitalt. Ta kontakt for å lage en avtale.

Kontakt Studenthumanisten


Telefon:
92 61 27 26

E-post:
else.werring@human.no

Følg studenthumanisten:

Facebook (facebook.com)
Instagram (instagram.com)