Studiestedene Kjeller og Sandvika er stengt

OsloMet sine studiesteder på Kjeller og i Sandvika er helt stengt for studenter og ansatte.

Oppdatert 16. mars kl. 17.00:

Etter at regjeringen mandag kveld innførte tiltaksnivå A for alle kommunene i Viken, er OsloMet sine studiesteder på Kjeller og i Sandvika helt stengt for studenter fra og med 17. mars. Dette inkluderer at bygg, lesesaler og bibliotek stenges, og at all undervisning som er planlagt på studiestedene gjøres digitalt eller utsettes.

Studentene som berøres av dette, vil få direkte beskjed fra sitt studieprogram.

IT-servicedesk kan nås på telefon eller e-post. Skrankene på Kjeller og i Pilestredet holder stengt inntil videre.

Ansatte ved studiested Kjeller og i Sandvika skal jobbe hjemmefra, med unntak av de som har virksomhetskritiske driftsfunksjoner.

Fremdeles åpne lesesaler og bibliotek i Pilestredet

Biblioteker, lesesaler og bygninger ved studiested Pilestredet er fortsatt åpne inntil videre, i henhold til gjeldende regelverk i Oslo kommune.

Du må bruke kort og kode for å komme inn i byggene.

Alle studenter og ansatte som oppholder seg på studiestedet må følge universitetets smittevernregler nøye.

Skjerpede smitteverntiltak

Som følge av den britiske mutanten av coronaviruset, er smitteverntiltakene ved OsloMet strammet inn.

Dette er endringene i de gjeldende retningslinjene:

• Alle studenter og ansatte som oppholder seg på campus skal benytte munnbind under bevegelse og når avstand på 2 meter ikke kan opprettholdes.
  • Alle oppfordres på det sterkeste til å laste ned smittestopp-appen til FHI.

Opplever du uønskede hendelser, for eksempel knyttet til smittevern, kan du melde fra gjennom Si ifra-systemet

Vi vet at mange studenter har det vanskelig nå. Her har vi samlet noen tips og råd for et bedre studentliv