Still til valg i Studentparlamentet

Har du lyst til å være med å representere studentene på OsloMet når viktige beslutninger skal tas? Still til valg!

Nå er det valg til Studentparlamentet, som er OsloMet sitt øverste studentdemokratiske organ. Om du er engasjert og ønsker å gi noe til studentmiljøet du er en del av, er du en perfekt kandidat for oss!

Det skal velges kandidater fra alle fakultetene og alle studenter ved OsloMet kan stille. Den eneste kvalifikasjonen du trenger er at du bryr deg om din og andres studiehverdag.

Studentparlamentet diskutere mange ulike saker alt fra utforming av campus til praksis. Kunne du tenkt deg å stille? Gjør det da! Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg. Fra 12. – 25. oktober kan du stille til valg her: