Rahmeen Jamshaid Khan ble kåret til årets student i 2019. Nå kan du nominere din kandidat. (Foto: Benjamin A. Ward)

Årets student og årets underviser

Kjenner du en underviser eller medstudent som har gjort en ekstra god innsats for studie- og læringsmiljøet? Nå kan du nominere til prisen for årets student og årets underviser.

Nå kan du som student være med å påvirke hvem som får prisen Årets underviser og Årets student.

Fristen for å nominere er 5. mai.

Årets underviser

Prisen skal være studentenes måte å vise at de verdsetter de underviserne som innehar god formidlingsevne og holder et høyt faglig nivå.

Prisen skal fremheve og premiere faglærere, forelesere, undervisere og veiledere som utmerker seg på grunn av sin faglige dyktighet, inkludering av studenter og god formidlingsevne.

Nominer kandidater til Årets underviser her

Årets student

Formålet med prisen er å gi en påskjønnelse til en student som har utmerket seg spesielt ved OsloMet. Prisen deles ut til en student som har utmerket seg med sin innsats for studie- og læringsmiljøet eller som et forbilde for andre studenter.

Nominer kandidater til Årets student her