Programming for teachers - Student

Studieoversikt Offentlig

Programming for teachers Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet
Studiepoeng
15
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Part time

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

Nyhet

Study start 2018 - Programming for teachers

Dette er et kurs som hovedsakelig vil foregå over nettet. Dere vil få arbeidsoppgaver å løse og jeg (Kristian Munter Simonsen) vil være tilgjengelig til å svare på det dere måtte lure på. Vi vil derimot ha to dager med presentasjoner og prosjektarbeid.
 
Datoene for disse dagene er Fredag 19.01.18 og lørdag 20.01.18. Det vil være (med forbehold om endringer) åtte arbeidsoppgaver som skal gjennomføres i dette kurset. Disse vil være både individuelle og gruppeoppgaver.
 
Kommer dere med ønsker i løpet av disse to dagene, er det enklere å tilpasse fremtidig innhold i faget.
 
Vi kommer til å benytte Canvas som e-læringsportal. Her vil alt av forelesningsmateriell og arbeidsoppgaver bli lagt ut. Det er også her man leverer arbeidsoppgavene. Skulle det være noe spørsmål før, under eller etter kurset kan dere kontakte meg på: kristian-munter.simonsen@hioa.no
 
Det er ikke publisert timeplan for dette emnet. Du kan få nærmere informasjon om undervisningen ved å kontakte «academinc contact person» på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Contact us