Studer smart: Kurs i kildekritikk

Hendelseskalender

Studer smart: Kurs i kildekritikk

Gå på kurs og lær det du trenger om kildekritikk.

Dato/Tid

Strømming via Zoom

I både private og profesjonelle sammenhenger er falsk og manipulert informasjon blitt en utfordring, og det er behov for større varsomhet i forhold til nyheter, kilder og informasjon. Som student forventes det at du kan forholde deg til faglig informasjon på en relevant og kritisk måte.

I kurset vil du lære om grunnleggende kildekritikk, samt hvorfor plagiering, juks og forfalskninger skjer innenfor akademia, og hvilke metoder og idealer akademia jobber etter for å unngå akademisk uredelighet og juks med informasjon.

Kurset strømmes via Zoom, følg lenken for påmelding (oslomet.zoom.us). Husk å velge riktig dato for kurset. Etter registrering vil du automatisk motta en lenke til selve kurset. NB! Kurset fungerer ikke via nettleser, kun i Zoom-app.

Kurset er en del av Studer smart-uka og holdes av Universitetsbiblioteket (oslomet.no). Velkommen!