Hva skjer - Student

Hendelseskalender

Illustrasjon av strikke pinner og garn

Strikkekveld på OsloMet

Velkommen til en lavterskel strikkekveld på Fyrhuset! Her kan du finne noen å strikke sammen med og bli kjent med andre strikkere på campus! Det serveres også pizza, og du kan kjøpe deg det du vil drikke i baren.

Dato/Tid

Sted

Fyrhuset Deiglig, Pilestredet 44

Kan du ikke strikke enda, men vil gjerne lære deg det? Eller har du begynt på et prosjekt, men står fast uten å komme videre? Plystre er her for å hjelpe deg med å komme igang! Er du helt fersk kan du til og med dukke opp uten et påbegynt strikkeprosjekt - vi har garn og pinner, samt oppskrift, og vi hjelper deg i gang! Vi håper du vil komme og si hei, velkommen til en hyggelig ettermiddag sammen med oss!

Om Plystre: Plystre er en liten strikkebedrift i Oslo, som siden 2017 har spesialisert seg på håndsydd tilbehør til strikkere. Det drives av eierne Warunee og Marita, som idag gir ut både strikkeoppskrifter, broderikits og strikketilbehør, og som ønsker å inspirere alle til å utforske håndarbeid og mestringsfølelse. De er opptatt av at alle skal få være med, og å tilgjengeliggjøre strikking som en hobby og livsstil for alle, gjennom hjelpevideoer og gjennomførte, logiske strikkeoppskrifter - tilpasset din mobilskjerm eller printet på ark, alt ettersom hvordan du foretrekker å bruke en oppskrift! Ja til moderne håndarbeid og mestringsfølelse, broderi-, hekling- og strikkeglede. Se mer på plystre.no eller @plystreco på Instagram.