Hva skjer - Student

Bilde av Nils Bech.

Nils Bech. Foto: Ivar Kvaal

Skeivt Bekkelangs: Konsert med Nils Bech

Skeivt Bekkelangs inviterer til konsert med en av Norges mest profilerte skeive artister, Nils Bech.

Dato/Tid

P52, Studenthallen

Nils Bech er en norsk sanger og performancekunstner (nilsbech.com) som utforsker spenningene mellom kunst og dans, samtidsmusikk og pop. Han er kjent for sin utenomjordiske vokal og sine konseptuelle konserter.

Han kommer til OsloMet sammen med Nils Martin Larsen på keyboard og strykere fra Oslo Strings, samt en gjesteartist.

Bech har tidligere opptrådt med performance-konserter på den internasjonale samtidskunst-scenen, samt musikkfestivaler som Øyafestivalen og Roskilde. Bech hadde sitt største gjennombrudd med “O Helga Natt” som var med i NRKs suksess-serie SKAM. Hans nåværende prosjekt er et album bestående av kjærlighetsduetter mellom menn, hvor artistene Kristian Kristensen, Emir fra SushixKobe og OMVR har medvirket så langt.

Konserten er en del av Skeivt Bekkelangs, og inngår i OsloMets markering av Skeivt kulturår 2022.