Bli med OsloMet i Pride Parade!

Hendelseskalender

Bli med OsloMet i Pride Parade!

Feir skeiv kjærlighet og mangfold i Pride Parade.

Dato/Tid

Sted

Tøyen Hovedgård i Botanisk hage

Universitetet i Oslo og OsloMet inviterer alle studenter og ansatte med venner til å feire mangfold, inkludering og kjærlighet. Bli med oss i årets Pride Parade, hvor vi går under parolen "Fryktløs kunnskap".

Vi samles på Tøyen Hovedgård i Botanisk hage kl. 10.00 før vi går samlet ned til vår plass i paraden. På Tøyen blir det musikk fra Bjørneblæs, kaffe og god stemning. Det vil være appeller fra ledelsen og studenter fra UiO og OsloMet. Klær etter vær.

Vi deler ut Pride- t-skjorter som dere kan gå med i paraden.

Ca. kl. 11.30 går vi samlet ned til Grønlandsleiret for paraden. Vi er nummer 82 i paraden. Informasjon om paraden og ruten (oslopride.no).

Vi håper så mange som mulig vil være med å feire kjærligheten med oss! Vi ses!

Praktisk informasjon:

  • UiO og OsloMet har forberedt, i samarbeid med fagfolk, trygge rammer for arrangementet i Botanisk hage og på ruten ned til Grønlandsleiret. Oslo-politiet vil være ansvarlig for sikkerheten under Oslo Pride.
  • Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi setter likevel pris på om du melder deg på i forkant, så vi får en liten oversikt over hvor mange som kommer (nettskjema.no).
  • Oppmøte er på Tøyen Hovedgård i Botanisk hage. Vi skilter så det skal være lett å finne frem. Noen av oss vil stå i refleksvest og vise vei, og vil også kunne svare på andre spørsmål dere måtte ha.

Informasjon om hvordan OsloMet markerer Pride.