Hva skjer - Student

Hendelseskalender

Bli en superstudent: kurs i studieteknikk

En av Norges fremste eksperter på studieteknikk, Olav Schewe, vil gi deg tips til hvordan du kan få stålkontroll på pensum og lære slik at hjernen ikke glemmer informasjonen igjen.

Dato/Tid

Strømming via Zoom

Meld deg på her (zoom.us)!

Lunsjpåfyll ved Universitetsbiblioteket inviterer til webinar med Olav Schewe.

I dette kurset vil du blant annet lære:

• Hva som skjer i hjernen når du lærer.
  • De beste teknikkene for effektiv læring, basert på nevrovitenskap og psykologi.
  • Hvordan du lykkes med de vanskeligste delene av pensum.
  • Hvorfor noen av de vanligste studieteknikkene også er blant de mest ineffektive
    og mye mer.

Dette kurset egner seg for alle studenter og har historisk fått svært gode evaluering. I snitt får kurset karakter 4.8 av 5 av tidligere deltakere.
Hva andre har sagt om dette kurset:

• Veldig innholdsrikt og verdifullt innhold! Anbefales til alle studenter.
  • Ble overrasket over hvor bra kurset var, forventet egentlig en motiverende tale med "you can do ut!" men her fikk man forklaringer og bevis på ting som virker! Meget bra og jeg er veldig fornøyd.

Kurset holdes av Olav Schewe som er en av Norges fremste eksperter på studieteknikk og som selv gikk ut med et av de beste vitnemålene fra Universitetet i Oxford ved hjelp av studieteknikk. Hans bok «Superstudent» er en internasjonal bestselger oversatt til 20 språk og oppfølgeren «Superhjernen» ble nominert til Brageprisen i 2020. Olav er overbevist om at alle kan bli en superstudent ved hjelp av effektive teknikker. I dette foredraget viser han deg hvordan.

Arrangementet er en del av Studer smart-uken ved Universitetsbiblioteket.