Hva skjer - Student

Hendelseskalender

aktivCampus på OsloMet: Turneringsdag på Norges idrettshøgskole

Fredag 3. september blir turneringsdag. Arrangementet foregår på Norges idrettshøgskole

Dato/Tid

Norges idrettshøgskole

aktivCampus Oslo er et samarbeidsprosjekt mellom fem studentidrettslag: BI Athletics, Norges Idrettshøgskoles Idrettslag, Oslostudentenes Idrettsklubb, OsloMet IL og Studentunionen Høyskolen Kristiania Idrettslag.

Sammen ønsker vi å bidra til mer aktivitet både på og utenfor campus for alle Oslo-studenter.

I løpet av uka vil det bli arrangert ulike aktiviteter på ulike steder i Oslo. Vi ønsker å jobbe for å samle studentidretten i hovedstaden, og tilrettelegge for bekjentskap blant studenter på tvers av skoler og studieretninger ved å tilby et stort utvalg av aktiviteter for deg som Oslo-student.

Fredag 3. september blir turneringsdag

Arrangementet foregår på Norges idrettshøgskole

12:00-17:00 Fotballturnering
16:00-21:00 Volleyballturnering

Det vil i tillegg være mange andre aktiviteter du kan få prøve deg på gjennom dagen!

Dropp matboksen, vi stiller med FoodTrucks!

Se hele programmet og oppdatert informasjon her.