Hva skjer - Student

Hendelseskalender

aktivCampus på OsloMet: Kick off på St.Hanshaugen

aktivCampus Oslo er et samarbeidsprosjekt mellom fem studentidrettslag: BI Athletics, Norges Idrettshøgskoles Idrettslag, Oslostudentenes Idrettsklubb, OsloMet IL og Studentunionen Høyskolen Kristiania Idrettslag.

Dato/Tid

Festplassen på St.hanshaugen

Sammen ønsker vi å bidra til mer aktivitet både på og utenfor campus for alle Oslo-studenter.

I løpet av uka vil det bli arrangert ulike aktiviteter på ulike steder i Oslo. Vi ønsker å jobbe for å samle studentidretten i hovedstaden, og tilrettelegge for bekjentskap blant studenter på tvers av skoler og studieretninger ved å tilby et stort utvalg av aktiviteter for deg som Oslo-student.

Søndag 29. august kl.14-18 er det Kickoff.
Arrangementet foregår på Festplassen på St.Hanshaugen.

14.00 Kick-off starter
14.15-15.00 Velkomst m/taler
15.00-15.45 Treningsøkt m/ treningsprofil

Det vil være stands v/studentidrettslagene gjennom hele arrangementet

Se hele programmet og oppdatert informasjon her.