Droppe til innhold

Fadderprogram - Fakultet for helsevitenskap (HV) - Pilestredet

Finn ut hva som skjer i fadderuka for Fakultet for helsevitenskap i Pilestredet.

Velkommen til fadderprogrammet for studenter ved

 • Bachelor i Bioingeniør
 • Bachelor i Ergoterapi
 • Bachelor i Farmasi
 • Bachelor i Fysioterapi og Fysioterapi – Mensendieck
 • Bachelor i ortopediingeniør
 • Bachelor i Prehospitalt arbeid – Paramedic
 • Bachelor i Radiografi
 • Bachelor i Sykepleie – Pilestredet
 • Bachelor i Tannteknikk.

Viktig info om fadderprogrammet

 • Som ny student blir du automatisk tildelt en faddergruppe, og du trenger ikke melde deg på. Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med!
 • Husk at du alltid må prioritere det som skjer på studiet ditt fremfor fadderukeprogrammet hvis noe skjer samtidig.
 • Det blir holdt en kontinuerlig konkurranse for å kåre de mest dedikerte og eventyrlystne faddergruppene, vis dere frem på sosiale medier med daglige # og #OSLOMETHELSEFADDER, og dere kan motta hyggelige premier fra fadderstyret.
 • Det selges bånd som gir tilgang til ukens arrangementer, inngang på utested og lignende. Båndene koster 150 kr per person, og selges på campus til spesifikke tider og steder. Videre informasjon kommer.
 • Vi tar forbehold om endringer i fadderprogrammet. Fadderne holder dere oppdatert hvis det skjer noen endringer.
 • Spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss i fadderstyret, eller ansvarlig for hver dag (se program) 
  • Sandra Berge, leder i fadderstyret: 917 96 978 – helsefadder.hioa@gmail.com
  • Andreas Rogulj Pedersen, nestleder: 916 07 728 – helsefadder.hioa@gmail.com
 • Facebook: OsloMet Helsefadder
 • Instagram: OSLOMETHF
 • Snapchat: OSLOMETHELSEFADDER

Tirsdag 14. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Silje Røkke (957 84 547) og Marte Gurrich (482 19 812).

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #FØRSTEDAG

10.00 – 15.00
Møte med fadderne

Sykepleie: Fadderne møter dere i Pilestredet 32, etter registrering. Dere deles inn i klasse A og klasse B. Her skal halvparten til informasjonsforelesning, mens andre halvparten vises rundt på området. Bytter halvveis. Deretter går gruppen sammen til St. Hanshaugen.

Andre studier: Fadderne møter dere i deres respektive klasserom, hvor dere er blitt presentert for deres veileder. Dere går sammen til St. Hanshaugen.
 

15.00 – 16.30 

Velkomstseremoni
Velkomstseremoni og konsert for alle nye studenter på St. Hanshaugen.

 

19.00 – 00.00
Velkomstfest for alle OsloMet-studenter på Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund

20.00 og utover: 
Utested, The Club

Møtes på helsefags reserverte utested, The Club, for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

Onsdag 15. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Trym Telle (974 22 647) og Stine Johansen Kløvstad (917 52 268).

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #HELSELEKENE


17.00 – 19.00
Helselekene
Som alle år tidligere, arrangeres Helselekene på St. Hanshaugen, i år enda større enn tidligere år! Møt opp på haugen for en rekke konkurransepregede utfordringer, enten gode klassikere som knutemor, eller en mengde utfordringer relatert til helsefag. Vinnere kåres, med trivelige premier fra fadderstyret.


21.00 – utover
Utested, The Club

Møtes på helsefags reserverte utested, The Club, for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

 

Torsdag 16. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret:  Ida Johanna Norell (942 43 902) og Julie Solheim Brox (958 24 871)

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #SENTRUMSLØPET

 

17.00 – 19.00
Sentrumsløpet
Denne dagen arrangeres det store sentrumsløpet – rebus i sentrum. Her får du muligheten til å bli kjent med Oslo som by, på en helt annen måte. Ta med din geografiske sans, og gjør deg klar til å en byvandring du sent vil glemme!

 

21.00 – utover
Utested, Gresk aften

Denne kvelden møtes vi som tidligere på helsefags reserverte utested, The Club, for en gresk aften. Ta på deg toga eller annen gresk klesdrakt om du ønsker, og så sees vi for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

 

Fredag 17. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Andreas Rogulj Pedersen (916 07 728), Amalie Reinertsen (412 61 165) og Lars Halvor Røisgaard (950 73 351)

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #TOURDEBISLETT


11.00 – 16.00 
Foreningsdag i Pilestredet 52
Fadderne tar dere med når det er ledig tid på ditt studieprogram.
Bli med i en studentforening, dyrk din hobby og få enda større nettverk! Denne dagen kan du gå rundt og snakke med medlemmer av alle studentforeningene og finne ut hva som passer for deg.


18.00 –> Utover
Tour de Bislett
Årets elleville runde på Bislett, for å bli kjent med de forskjellige barene og cafeene rundt campus. Alle faddergrupper blir delt inn i mindre grupper, og bindes deretter sammen på rekke med hyssing. Målet er å komme seg innom så mange steder som mulig, få stempel for oppmøte, og deretter komme seg i mål på helsefags reserverte utested. Her får man poeng for antall steder besøkt, hvor effektive man er, og hvor gøyalt man har det! Tematisk utkledning av faddergruppene oppfordres! Det vil bli forskjellige premier til de gruppene som utmerker seg. Endestasjon på Uvisst bar.

Lørdag 18. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Mohammed Jamal Gaeb (941 76 040) og Jon Nicolas Bondevik (980 96 314)

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #FARGEFEST #RAVE


10.00 – 21.00
Studentslippet
Finn ditt Oslo! Faddergruppen din kan ta deg med på en bli kjent med Oslo-dag for alle nye studenter. Besøk kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo helt gratis. Se mer på https://studentslippet.no/


14.00 – 17.00
Aktivitetsdag med grilling
På St. Hanshaugen arrangeres det grilldag for studentene ved helsefag, samtidig som vi arrangerer en rekke aktiviteter for små og store faddere og fadderbarn, blant annet vannrutsjebane, eller klassikere som kubb, badminton og andre sommerleker med ball og annet. Vi frister med god stemning og gratis mat. Ta med det gode humøret, så sees vi på haugen!


20.00 – utover
Utested: fargefest og Quiz

For årets siste runde på helsefags reserverte utested, The Club, arrangeres den årlige fargefesten, samt quiz som vil teste kunnskapen til din faddergruppe. Kle dere i hvit og farger, la glowsticksene flagre, imens dere svinger dere til elektronisk musikk til fadderukens siste kveld.

Søndag 19. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Kari Stigen (902 96 966) og Sandra Berge (917 96 978).

Dagens #: #OSLOMETHELSEFADDER #AVSLUTNING

 

14.00 – 16.00

Avslutning av fadderuken
Etter en lang uke er det godt med en pause, og vi møtes til avslutning av fadderuken på St. Hanshaugen som tidligere. Dagen vil brukes til å kåre forskjellige vinnere fra konkurranser gjennom uken, blant annet for beste fadder, faddergruppe og lignende. Her kan man grille og slappe av, og det vil også bli gjort noen sommeraktiviteter tilgjengelige for de som ønsker det. Fadderstyret vil møte opp for å takke for det som forhåpentligvis har vært en flott og vellykket fadderuke!

 

Tirsdag 21. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Sandra Berge (917 96 978)

Etter fadderuken, ikke gå glipp av studentstøttedagen!

11.00 – 13.00 

Studentstøttedag i Pilestredet 52
Fadderne tar dere med når det er ledig tid på ditt studieprogram.

Bli kjent med tilbudet OsloMet har for deg som er student. Denne dagen kan besøke stands med veiledningstilbud, studentombudet, karrieretjenesten og mange andre støttetilbud som er viktige for deg i overgangen til studentlivet.