Fadderuke - Fakultet for helsefag (Pilestredet) - Student

Fadderprogram - Fakultet for helsevitenskap

Finn ut hva som skjer i fadderuka for Fakultet for helsevitenskap.

Velkommen til fadderprogrammet for studenter som tilhører:

• Bachelor i bioingeniørfag
  • Bachelot i ergoterapi
  • Bachelor i farmasi
  • Bachelor i fysioterapi
  • Bachelor i ortopedi
  • Bachelor i radiografi
  • Bachelor i sykepleie – Pilestredet
  • Bachelor i paramedisin

Viktig info om fadderordningen

Som ny student blir du automatisk tildelt en faddergruppe. Du behøver ikke å melde deg på. Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med!

Vi tar forbehold om endringer i fadderprogrammet. Fadderne holder dere oppdatert hvis det skjer endringer.

Spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss i fadderstyret, eller ansvarlig for hver dag (se program).

Bli med i Facebook-gruppen vår og følg oss på Instagram @fadderhv for å få oppdateringer i programmet og direkte kontakt med oss!

• Tirsdag 13. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Eivind Aastrop (+47 982 32 583).

08:30 – 15:00

Fadderne vil møte dere i klasserommet/forelesningssalen rett etter deres første forelesning. Her har de nye studentene mulighet til å bli kjent med OsloMet. Deretter går vi til St. Hanshaugen for velkomstseremoni, og for å bli bedre kjent med hverandre.

Velkomstseremoni. Musikk, taler og flere innslag.

Konsert på Chateau Neuf.

• Onsdag 14. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Svenn Torje Helleren Haugstad (+47 949 89 152).

08:30 – 15:00

Her er det studieopplegg for de nye studentene. Etter det oppsatte seminaret skal faddere møte opp for å vise hvor studentene kan lage studentkort.

15:00 – 17:00

Etter vi har laget studentkort sammen, tar vi turen til parken for å ha "bli kjent-leker". Her skal faddere stille opp med kortspill, ballspill og utstyr til grilling for sine fadderbarn. Dette er en gylden mulighet for å bli kjent gjennom lek og moro!

17:00 – 20:00

Bar til bar. Vi møter alle fadderbarn på Nationaltheatret T-banestasjon. Dette konseptet gjør det mulig å bli kjent med Oslo på kveldstid. Da er vi på tre ulike barer på tre timer. Genialt opplegg for å være sosiale med medstudenter, og for å utforske Oslo på sitt beste.

• Torsdag 15. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Fabio de souza Santos (+47 413 41 241).

Foreningsdag i Pilestredet 52.

Fadderne tar dere med når det er ledig tid på ditt studieprogram. Bli kjent med de ulike studentforeningene, og finn den foreningen du har lyst til å være med i!

Tur til hovedøya.

I dag får fadderbarna mulighet til å være med på en tur til hovedøya for å få et innblikk av hvor stort lille Oslo er. Dette er en fin mulighet til å lage noen fine minner sammen! Oppmøte vil være ved Nationaltheatret stasjon. Vi går sammen videre.

21:00 – utover

Da skal vi ut enda en kveld. I dag står Lavo og Johns på agendaen. Vi møtes felles ved Nationaltheatret stasjon og slår følge videre. Ta med dere de beste danseskoene og godt humør!

• Fredag 16. august

08:30 – 15:00

Fadderbarna møter opp til opplegg fra studiet sitt.

15:00 – 20:00

Senere på dagen møter faddere opp og arrangerer et rebusløp og helsequiz for fadderbarna. Da møtes vi utenfor Frydenlundsporten (Rett ved Frydenlund trikkstopp). Dette er en fin mulighet for fadderbarna til å bli kjent med Oslo.

20:00 – 00:00

Informasjon kommer fortløpende. Her blir enten et utested leid, ellers kommer fadderstyret med en liste over aktiviteter fadderne kan ta opp med faddergruppen for å se hva de vil gjøre på kvelden.

• Lørdag 17. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Eivind Aastrop (+47 982 32 583)

15:00 – utover

Bli med på en koselig kveld med taco og spill! Vi inviterer til en filmkveld hos en fadder eller på OsloMet. Garantert god stemning.

• Søndag 18. august

15:00 – 20:00

Vær med på en kinovising med både faddere og fadderbarn. Vi leier auditoriet på skolen, og lager ordentlig god kino-opplevelse. En god film sammen med popcorn og brus slår aldri feil!

20:00 – 00:00

• 31. august – 6. september

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Sekina-batul Ahmad (+ 47 477 23 497)

Studentslippet