Droppe til innhold

Velferdstilbud

Velferdstilbud

Studentbolig

SiO har mange studentboliger. Det lønner seg å være tidlig ute for å skaffe seg et sted å bo for studietiden.

SiO studentboliger

Bo nært, rimelig og sosialt i studentbolig. Å bo i studentbolig betyr å bo i nærhet til studiestedet i et godt og sosialt bomiljø med rimelig husleie. SiO Bolig har mer enn 8400 studentboliger i Oslo, fordelt på 23 studentbyer og – hus rundt omkring i byen. Som student ved HiOA kan du søke om bolig gjennom Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

De har et bredt utvalg boliger i ulik størrelse og standard, for single, par og familier. Felles for dem alle er lave leiepriser, slik at du har mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

Du kan søke studentbolig når som helst, hele året. SiO hjelper deg med å finne en passende bolig ut ifra dine behov.

Ønsker du å leie privat?

Noen studenter velger å skaffe seg bolig på det private leiemarkedet i nærheten av Kjeller, Lillestrøm eller Oslo.

For å finne en bolig i det private leiemarkedet kan du gå til nettstedet Finn Eiendom.

Hybler for studenter i Sandvika

Bærum kommune har hybler til leie for HiOA-studentene på studiested Sandvika. Hyblene ligger i et hybelhus i Claude Monets allé 16, like ved Sandvika Storsenter (ca 5 minutter å gå fra Kunnskapssenteret). Husleien for en hybel er kr. 5.300,- pr. mnd. Dette er en dublett: Hver student har eget rom, mens kjøkken og bad deles med en annen student. Hyblene er nyoppusset. Alle har tilgang til takterrasse.

Hvis du er interessert, trenger vi en søknad fra deg med følgende opplysninger: * navn, * mobiltelefonnummer, * e-postadresse
Denne kan sendes som e-post til karielisabeth.pedersen@hioa.no eller Unni.Henriksbo@hioa.no Vi trenger ingen begrunnelse, bare at du gjerne vil ha en hybel og hvilket studium du er tatt opp på.

Kontakt oss


chatbot-portlet