Droppe til innhold

Velferdstilbud

Velferdstilbud

Studentbolig

SiO har mange studentboliger. Det lønner seg å være tidlig ute for å skaffe seg et sted å bo for studietiden.

SiO studentboliger

Bo nært, rimelig og sosialt i studentbolig. Å bo i studentbolig betyr å bo i nærhet til studiestedet i et godt og sosialt bomiljø med rimelig husleie. SiO Bolig har mer enn 8900 studentboliger i Oslo og Lillestrøm, fordelt på 24 studentbyer og hus. Som student ved OsloMet kan du søke om bolig gjennom Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

De har et bredt utvalg boliger i ulik størrelse og standard, for single, par og familier. Felles for dem alle er lave leiepriser, slik at du har mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

Du kan søke studentbolig når som helst, hele året. SiO hjelper deg med å finne en passende bolig ut ifra dine behov.

Hybler for studenter i Sandvika

Bærum kommune har hybler til leie for OsloMet-studentene på studiested Sandvika. Hyblene ligger i et hybelhus i Claude Monets allé 16, like ved Sandvika Storsenter (ca 5 minutter å gå fra Kunnskapssenteret). Dette er en dublett: Hver student har eget rom, men kjøkken og bad deles med en annen student. Hyblene er nyoppusset. Alle har tilgang til takterrasse. Ta kontakt med Kari Elisabeth Pedersen hvis du har spørsmål om hyblene.

Hvis du er interessert, trenger vi en søknad fra deg med følgende opplysninger: * navn, * mobiltelefonnummer, * e-postadresse
Denne kan sendes som e-post til Kari Elisabeth Pedersen. Vi trenger ingen begrunnelse, bare at du gjerne vil ha en hybel og hvilket studium du er tatt opp på.

Ønsker du å leie privat?

Noen studenter velger å skaffe seg bolig på det private leiemarkedet i nærheten av Kjeller, Lillestrøm eller Oslo.

For å finne en bolig i det private leiemarkedet kan du gå til nettstedet Finn Eiendom.

Kontakt oss


chatbot-portlet