Noen holder i en mobiltelefon og viser frem nettsiden student.oslomet.no på mobilens skjerm.

Ny menystruktur

Høsten 2020 fikk nettsidene for studenter, student.oslomet.no, nytt design. 16. juni er vi klare for å lansere en ny, finpusset meny og enklere navigasjon.

Etter oppgraderingen av student.oslomet.no høsten 2020 har vi brukt tiden på å gjennomføre en større innholdsgjennomgang. Denne innholdsgjennomgangen har resultert i oppdaterte nettsider også på innholdssiden, samt ny meny og enklere navigasjon. Ny meny og navigasjon blir lansert onsdag, 16. juni.

Studentene har gitt innspill

Gjennom brukertesting og erfaringer fra oslomet.no har studentene lagt rammene for den nye menystrukturen. Vi har strammet opp dagens meny og innført så kalte «landingssider» i tråd med studentenes ønsker. Dette skal gjøre det enklere for deg å finne riktig og oppdatert informasjon, du skal oppleve det enklere å navigere og bla deg både frem og tilbake mellom ulike temaer på våre nettsider.

Du som student skal fortsatt kjenne igjen begrepene og nettsidene generelt, men endringene skal bidra til en god brukeropplevelse enten du lurer på hvilke tilbud du kan finne på ditt studiested eller hvordan du ber om begrunnelse på en karakter.

Opplever du problemer eller feil, ta kontakt med nettredaksjonen@oslomet.no.