EPN-V2

SERNB3200 Public Health Nutrition Internship Course description

Course name in Norwegian
Samfunnsernæring i praksis
Weight
10.0 ECTS
Year of study
2018/2019
Course history
  • Required preliminary courses

    Opptak til studiet

  • Learning outcomes

    Læringsutbytte

    Etter fullført emne har studenten følgende læringsutbytte definert i kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse:

    Kunnskap

    Studenten

    • har kunnskap om teoretisk og praktisk implementering av ernæringsfremmende arbeid
    • har kunnskap om helse- og ernæringsdidaktikk
    • har kunnskap om forskningsbasert ernæringspraksis

    Ferdigheter

    Studenten

    • kan planlegge, implementere og utføre helsefremmende arbeid i ulike lokale og globale settinger
    • kan kommunisere effektivt med individer og grupper

    Generell kompetanse

    Studenten

    • kan reflektere og kritisk vurdere egen praksis og kommunikasjon i en profesjonell sammenheng
    • kan samhandle tverrprofesjonelt med relevante aktører i samfunnet
    • kan evaluere og dokumentere helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid
    • kan etablere og vedlikeholde god kontakt med individer og gruppe basert på tillit og respekt
    • kan anvende metoder i praksisfeltet som er relevant innen fagområdet samfunnsernæring
  • Content

    • prosjektplanlegging
    • kursvirksomhet/informasjonsvirksomhet
    • evaluering
    • tverrprofesjonelt samarbeid
    • fasilitering av endrings- og utviklingsprosesser

  • Teaching and learning methods

    Arbeids- og undervisningsformene veksler mellom forelesninger, utplassering på arbeidsplass og selvstudium.

  • Course requirements

    Følgende arbeidskrav må være godkjent for å fremstille seg til eksamen:

    • Beskrivelse av oppgaver ved arbeidsplass i en praksisplan
    • Blogg fra utplassering på arbeidsplass
    • Muntlig prosessevaluering midtveis i utplassering på arbeidsplass
    • Muntlig presentasjon av praksisarbeid på praksisseminar (10 min)
  • Assessment

    Eksamensinnhold: Læringsutbyttene

    Eksamensform: Individuell skriftlig hjemmeeksamen, 48 timer

  • Permitted exam materials and equipment

    Alle

  • Grading scale

    Bestått/ikke bestått

  • Examiners

    Intern og ekstern sensor