Programplaner og emneplaner - Student
SERNB2200 Diatery Assessment Methods Course description
- Course name in Norwegian
- Metoder for kostholdsundersøkelser
- Weight
- 15.0 ECTS
- Year of study
- 2019/2020
- Course history
- 
                                                    
- Programme description
- 
    Required preliminary coursesOpptak til studiet 
- 
    Learning outcomesEtter fullført emne har studenten følgende læringsutbytte definert i kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse: Kunnskap Studenten - har kunnskap om utvalgte deler av menneskets anatomi og fysiologi, for å forstå hvordan mat og næringsstoffer omsettes i kroppen
- har grunnleggende kunnskap om kjemi, biokjemi og cellebiologi som kunnskapsgrunnlag for forståelse av ernæring og matvarekunnskap
- har kjennskap til metoder og prosesser som benyttes for å fremskaffe naturvitenskapelig kunnskap
 Ferdigheter Studenten - kan gjennomføre enkle laboratorieøvelser, henvise til relevant informasjon og presentere resultater i en labrapport, i henhold til gitte kriterier
 
- 
    Content- kjemi (generell, organisk, biokjemi)
- cellebiologi
- fysiologi
- anatomi
 
- 
    Teaching and learning methodsArbeids- og undervisningsformene veksler mellom forelesninger, demonstrasjoner, laboratorieforsøk, gruppearbeid og selvstudium. 
- 
    Course requirementsFølgende arbeidskrav må være godkjent for å fremstille seg til eksamen: - 100 % deltakelse på inntil 3 laboratorieøvelser, inntil 6 studenter i gruppa
- skriftlig grupperapport fra 2 av 3 laboratorieøvelser på inntil 1000 ord fra 2 av 3 laboratorieøvelser
- en teoretisk gruppeoppgave med muntlig framlegg, inntil 6 studenter i gruppa
 
- 
    AssessmentEksamensinnhold: Læringsutbyttene Eksamensform: Individuell skriftlig eksamen under tilsyn, 5 timer 
- 
    Permitted exam materials and equipmentKalkulator, periodesystem. 
- 
    Grading scaleGradert skala A-F 
- 
    ExaminersInterne