EPN-V2

SERNB1000 Introduction to Public Health Nutrition Course description

Course name in Norwegian
Introduksjon til samfunnsernæring
Weight
10.0 ECTS
Year of study
2019/2020
Course history
  • Required preliminary courses

    Etter praksisperioden skal studenten levere et refleksjonsnotat på seks til åtte sider, der han/hun evaluerer og reflekterer over eget læringsutbytte i lys av det selvvalgte pensumet. En kort uttalelse fra redaksjonen om studentens faglige utvikling, og om praksisperioden generelt, skal vedlegges praksisrapporten. Utdanningen informerer redaksjonen om dette, men det påhviler studenten et ansvar for å etterlyse uttalelse ved eventuell forglemmelse i redaksjonen.

  • Learning outcomes

    Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges.

  • Content

    • mat- og ernæringssituasjonen nasjonalt og globalt
    • mat som del av personlig identitet og sosialisering
    • teoretisk rammeverk
    • bærekraftig mat
    • bibliotektjenester, internettkilder, dataprogram og databaser

  • Teaching and learning methods

    Vurderingsuttrykket er bestått/ ikke bestått.

  • Course requirements

    Praksisrapporten med vedlegg vurderes av én intern sensor. Et uttrekk på minst 20 prosent av besvarelsene sensureres av to sensorer.

  • Assessment

    Anders Gjesvik

  • Permitted exam materials and equipment

    Ingen

  • Grading scale

    Gradert skala A-F

  • Examiners

    Interne