Programplaner og emneplaner - Student
SERNB1000 Introduction to Public Health Nutrition Course description
- Course name in Norwegian
- Introduksjon til samfunnsernæring
- Weight
- 10.0 ECTS
- Year of study
- 2019/2020
- Course history
-
- Programme description
-
Required preliminary courses
Etter praksisperioden skal studenten levere et refleksjonsnotat på seks til åtte sider, der han/hun evaluerer og reflekterer over eget læringsutbytte i lys av det selvvalgte pensumet. En kort uttalelse fra redaksjonen om studentens faglige utvikling, og om praksisperioden generelt, skal vedlegges praksisrapporten. Utdanningen informerer redaksjonen om dette, men det påhviler studenten et ansvar for å etterlyse uttalelse ved eventuell forglemmelse i redaksjonen.
-
Learning outcomes
Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges.
-
Content
- mat- og ernæringssituasjonen nasjonalt og globalt
- mat som del av personlig identitet og sosialisering
- teoretisk rammeverk
- bærekraftig mat
- bibliotektjenester, internettkilder, dataprogram og databaser
-
Teaching and learning methods
Vurderingsuttrykket er bestått/ ikke bestått.
-
Course requirements
Praksisrapporten med vedlegg vurderes av én intern sensor. Et uttrekk på minst 20 prosent av besvarelsene sensureres av to sensorer.
-
Assessment
Anders Gjesvik
-
Permitted exam materials and equipment
Ingen
-
Grading scale
Gradert skala A-F
-
Examiners
Interne