Skip to Content

Certificate of International Learning (CIL)

Som OsloMet-student utdannes du til et internasjonalt og flerkulturelt arbeidsmarked. Arbeidsgivere etterspør fagpersoner med internasjonal erfaring og personlige egenskaper som selvstendighet, åpenhet og evne til å møte nye utfordringer. CIL legger til rette for at du skal kunne få erfaringer som gir deg både faglig, flerkulturell og internasjonal kompetanse og som bidrar til din personlige utvikling.

Hva er Certificate of International Learning (CIL)?

OsloMet-studenter på utvalgte studieprogram, foreløpig kun tilgjengelig for studenter på bachelor i ergoterapi, bachelor i produktdesign og bachelor i utviklingsstudier, gis nå mulighet til å oppnå et Certificate of International Learning (CIL) gjennom å delta i ulike aktiviteter gjennom studietiden. Du velger selv de aktivitetene du ønsker at skal inngå i ditt sertifikat, både her hjemme og i utlandet. Gjennom refleksjoner rundt egne erfaringer bevisstgjøres du på hvordan aktivitetene bidrar til å styrke utdannelsen din og gjøre deg til en bedre fagperson. Om du fullfører  vil du få et sertifikat som viser aktivitetene du har deltatt i.

CIL bidrar til:

 • internasjonal og flerkulturell kompetanse og bevissthet om hvordan denne kan brukes i arbeidslivet
 • personlig utvikling
 • trening i å presentere bredden i din kompetanse for en potensiell arbeidsgiver

CIL steg for steg

 1. Registrer deg her. Logg inn via Feide.
 2. Etter registrering får du tilgang til CIL i Canvas hvor du selv kan holde oversikten over din CIL-progresjon.
 3. Delta på til sammen 3 ulike aktiviteter. Det er et krav at du velger aktiviteter både her hjemme og i utlandet: oversikt over aktiviteter.
 4. Dokumenter hver aktivitet ved å fylle ut Melding om fullført aktivitet  og last det opp i CIL-rommet i Canvas.
 5. Skriv avsluttende refleksjonsrapport og last den opp i CIL-rommet i Canvas.
 6. Delta på karrierekurset "Hvordan bruke din internasjonale erfaring til å lande drømmejobben" og lær mer om hvordan du kan presentere din internasjonale erfaring som en del av din fagutdannelse.
 7. Del erfaringen din med andre studenter i form av en presentasjon, en poster, en video e.l.

 8. Motta ditt CIL

Har du spørsmål om CIL?

Kontakt oss

Lenker:

Registrer deg til CIL

Aktiviteter