The University of Queensland

APN

The University of Queensland

Foto: The University of Queensland

The University of Queensland

Sted

Brisbane , Australia

Antall studenter
55000

Om studiestedet

University of Queensland (UQ) er en anerkjent institusjon i Brisbane, Australias tredje største by.
 
Med sin vakre beliggenhet ved bredden av Brisbane-elven, omgitt av frodige parker, tilbyr universitetet studier i en av Australias livligste byer. Brisbane er hovedstaden i Queensland og kjent for sitt behagelige klima, pulserende kulturliv og vennlige atmosfære. Du kan besøke Lone Pine Koala Sanctuary, eller Queensland Maritime Museum. Du kan dra på sykkelsightseeing, besøke kunstgallerier og være med på et bredt spekter av kulturelle arrangementer og musikkfestivaler. Brisbane er en svært mangfoldig by og her venter mange spennende matopplevelser.
 
Universitetet tilbyr en rekke studieprogram på tvers av fagområder, inkludert humaniora, naturvitenskap, ingeniørfag, helsevitenskap, og økonomi.

UQ er stolt av sin forskningsinnsats. Som student her kan du ha muligheten til å delta i spennende forskningsaktiviteter og samarbeide med internasjonalt anerkjente forskere. Universitetet har også sterke bånd til nærings- og praksisfeltet, noe som gir studenter gode muligheter for spennende praksisplasser.
 
University of Queensland har et flerkulturelt og inkluderende studiemiljø. UQ legger også stor vekt på studentenes personlige utvikling og tilbyr et bredt spekter av støttetjenester og studentorganisasjoner.
 
Universitetet tilbyr et dynamisk og inspirerende læringsmiljø. Utforsk alt Brisbane har å tilby mens du får en førsteklasses utdanning ved et av Australias ledende universiteter!

 

Bolig

Institusjonen tilbyr studentboliger (uq.edu.au) 

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling (facebook.com) kan du kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.