APN

Technische Hochschule Köln

TH Köln - University of Applied Sciences
Sted

Köln , Tyskland

Antall studenter
27000

Om studiestedet

Technische Hochschule Köln er en høgskole med fokus på teknologi, vitenskap og design. Det er den største tyske høgskolen med henhold til antall studenter. TH Köln tilbyr et bredt utvalg av emner, med over 100 forskjellige studieretninger. Skolens hovedcampus ligger sentralt i Innenstadt-bydelen i Köln.  

Köln er den største og mest folkerike byen i den tyske delstaten Nordrehein-Westfalen med rundt 1,1 millioner innbyggere. Byen ligger vest i landet langs elven Rhinen. Köln er mest kjent for sin middelalderskatedral, den høyeste katedralen i verden, en av de mest besøkte severdigheter og pilegrimsmål i Europa. Köln er blitt et regionalt kultursenter, og er hjem til mer enn 30 museer og hundrevis av gallerier. Hvert år blir et stort antall varemesser arrangert i byens Koelnmesse, et av landets største arena for varemesser. På grunn av sin beliggenhet har Köln et mildt klima og er et av Tysklands varmeste byer.

TH Köln er opptatt av å produsere kulturelle og teknologiske gjennombrudd med høy samfunnsrelevans og bidrar til å løse sosiale utfordringer. Dette er mulig på grunn av skolens disiplinære og kulturelle mangfold. Det er også fokus på internasjonalisering, og skolen har studenter fra over 120 forskjellige land.

Studiepoeng

For å få godkjent 30 studiepoeng ved OsloMet etter utvekslingsoppholdet, må du ta 30 ECTS credits ved denne institusjonen. 

 

Semesterinndeling

Første semester: september—februar
Andre semester: mars—juli

 

Bolig

Institusjonen tilbyr ingen studentboliger, men har laget en nettside med gode råd om hvordan du kan finne bolig (www.th-koeln.de/en).

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.