APN

Universidad de Granada

University of Granada
Sted

Granada , Spania

Antall studenter
57000

Om studiestedet

Universidad de Granada er et universitet med røtter tilbake til 1349 og har derfor en lang og spennende historie. Universitetet ble i nyere tid rangert til å være blant verdens ledende universiteter, og er i tillegg en skole som tilbyr et mangfold innenfor utdanningsprogrammer. Her kommer studenter fra hele verden for å studere alt fra sosialt arbeid til juss og kunst.  Muligheten er mange ved dette flotte universitetet.

Universitetet ligger i byen Granada, sør i Spania og byen er ett av landets største studentbyer. Ca. 1/3 av befolkningen er studenter eller jobber på universitetet, og universitetet er fordelt på fem ulike steder i byen. Granada tilbyr et stort utvalg av festivaler gjennom hele året som jazz, teater, dans og musikk for å nevne noen. Byen ligger bare 35km unna det 3482 moh. fjellet Mulhacén som egner seg godt til fjellklatring, fjellturer, ski og snowboard. Hvis du savner kysten og sjøen i Granada, så er du bare en knapp times biltur unna subtropiske havlinjer. Hvis du interesserer deg for kultur, arkitektur, fjellsport og godtar en liten pendlevei til kysten, så er Granada er fantastisk sted å studere.

Universitetet engasjerer seg i forskning og innovasjon og er et anerkjent universitet, kjent for sin gode kvalitet innenfor utdanning, undervisning og forskning.

Studiepoeng

For å få godkjent 30 studiepoeng ved OsloMet etter utvekslingsoppholdet, må du ta 30 ECTS credits ved denne institusjonen. 

 

Semesterinndeling

Første semester: september—januar
Andre semester: januar—juni

 

Bolig

Institusjonen tilbyr ingen studentboliger, men har laget en nettside med gode råd om hvordan du kan finne bolig (på Spansk) (https://alojamiento.ugr.es/).

I Facebook-gruppa OsloMet Utveksling kan du kontakte studenter som har vært der før for å høre hvor de bodde og hvordan de skaffet seg bolig.