EPN-V2

YLRMPRA4 Teaching practice, 4th period Course description

Course name in Norwegian
4. praksisperiode
Study programme
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
Weight
0.0 ECTS
Year of study
2020/2021
Course history

Introduction

Vurderingen tar utgangspunkt i læringsutbyttet for emnet, studentens konkretisering av læringsutbyttet og den formative vurderingen som er gjort av studenten i løpet av praksisperioden.

Det er obligatorisk tilstedeværelse i praksisstudier. For at et praksisemne skal kunne vurderes til bestått, må studenten ha vært til stede minimum 90 % av den planlagte tiden i hvert praksisemneemne. Fravær utover 10 % må tas igjen etter avtale med faglærer og praksisstedet. Fravær utover 20 % medfører at praksisemnet vurderes til ikke bestått. Ved ikke bestått skal hele praksisperioden tas om igjen.

Content

  • Systematisk observasjon og overvåking av akutt og/eller kritisk syke barn.
  • Administrering av medisinske gasser, elektromedisinsk og gassteknisk utstyr.
  • Ivaretagelse av barns grunnleggende behov ved ulike medisinske tilstander.
  • Kommunikasjon og samarbeid med barn og deres omsorgspersoner.
  • Forebygging av komplikasjoner som følge av sykdom, prosedyrer og/eller behandling.
  • Å fremme mestring, ivareta det friske og opprettholde håp, livskvalitet og mening.
  • Å redusere stress og lindre smerte og ubehag.
  • Etisk argumentasjon og beslutningsteori.

Course requirements

Ikke relevant.

Assessment

Bestått/ ikke bestått.

Grading scale

Summativ vurdering gjennomføres av én representant fra praksisstedet og én representant fra universitetet. Endelig vedtak om bestått/ ikke bestått fattes av universitetet.