Programplaner og emneplaner - Student
YLRMPRA4 Teaching practice, 4th period Course description
- Course name in Norwegian
- 4. praksisperiode
- Study programme
-
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
- Weight
- 0.0 ECTS
- Year of study
- 2020/2021
- Programme description
- Course history
-
Introduction
Vurderingen tar utgangspunkt i læringsutbyttet for emnet, studentens konkretisering av læringsutbyttet og den formative vurderingen som er gjort av studenten i løpet av praksisperioden.
Det er obligatorisk tilstedeværelse i praksisstudier. For at et praksisemne skal kunne vurderes til bestått, må studenten ha vært til stede minimum 90 % av den planlagte tiden i hvert praksisemneemne. Fravær utover 10 % må tas igjen etter avtale med faglærer og praksisstedet. Fravær utover 20 % medfører at praksisemnet vurderes til ikke bestått. Ved ikke bestått skal hele praksisperioden tas om igjen.
Content
- Systematisk observasjon og overvåking av akutt og/eller kritisk syke barn.
- Administrering av medisinske gasser, elektromedisinsk og gassteknisk utstyr.
- Ivaretagelse av barns grunnleggende behov ved ulike medisinske tilstander.
- Kommunikasjon og samarbeid med barn og deres omsorgspersoner.
- Forebygging av komplikasjoner som følge av sykdom, prosedyrer og/eller behandling.
- Å fremme mestring, ivareta det friske og opprettholde håp, livskvalitet og mening.
- Å redusere stress og lindre smerte og ubehag.
- Etisk argumentasjon og beslutningsteori.
Course requirements
Ikke relevant.
Assessment
Bestått/ ikke bestått.
Grading scale
Summativ vurdering gjennomføres av én representant fra praksisstedet og én representant fra universitetet. Endelig vedtak om bestått/ ikke bestått fattes av universitetet.