EPN-V2

YLRMPRA3 Teaching practice, 3rd period Course description

Course name in Norwegian
3. praksisperiode
Study programme
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
Weight
0.0 ECTS
Year of study
2019/2020
Course history

Introduction

Se omtale av praksis i programplanen og i praksisguide for PPU-Y

Content

Se praksisguiden for pedagogisk praksis i yrkesfaglærerutdanningene

Course requirements

Se omtale av praksis i programplanen og i praksisguide for PPU-Y

Assessment

Antall dager pedagogisk praksis:

  • 10 dager pedagogisk praksis på ungdomstrinnet i grunnskolen

Det er praksislærer som vurderer studentenes måloppnåelse i praksisperioden.

Dersom en student ikke består en praksisperiode kan denne gjennomføres på nytt. For studenten vurdert samme praksisperiode til ikke bestått to ganger må studiet avbrytes, jfr § 8-2 i forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet

Grading scale

Bestått/ikke bestått