Programplaner og emneplaner - Student
PPUDPRA3 3. praksisperiode Emneplan
- Engelsk emnenavn
- Teaching practice, 3rd period
- Studieprogram
-
Praktisk-pedagogisk utdanning, deltidPraktisk-pedagogisk utdanning, SandvikaPraktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag, delvis nettbasertPraktisk-pedagogisk utdanning, Sandefjord
- Omfang
- 0.0 stp.
- Studieår
- 2024/2025
- Pensum
-
HØST 2024
- Timeplan
- Programplan
- Emnehistorikk
-
Innledning
Se omtale av praksis i programplanen og i praksisguide for PPU-Y
Læringsutbytte
Bachelorstudiet i psykologi avsluttes med et selvstendig dokumentasjonsarbeid - en bacheloroppgave. Emnet PSYK3910 - Fagligfordypning og bacheloroppgave utgjør 30 sp (hele 6. semester). Her skal studenter delta i lærernes forskningsaktiviteter, hvor dette arbeidet tilsvarer PSYKPRA2 i omfang. I tillegg skal studenten skrive sin bacheloroppgave i tilknytning til denne forskningsaktiviteten. Bacheloroppgaven skal skrives i artikkelform i henhold til APA-standard.
Innhold
Gradert skala A-F
Arbeids- og undervisningsformer
Se omtale av praksis i programplanen og i praksisguide for PPU-Y
Arbeidskrav og obligatoriske aktiviteter
Det er et krav om 100% tilstedeværelse i praksis i alle praksisperiodene. Ved fravær må dagene tas igjen etter avtale med praksissted og emneansvarlig/praksisseksjonen ved LUI.
Vurdering og eksamen
Emnet går på heltid over 18 uker, hvorav to uker kan utgjøre en teoriintroduksjon. Gjennom samarbeid om forskningsaktiviteter, skal studentene få mulighet til både å fordype seg innen ett fagområde og på vedkommende sitt faglige interesseområde/prosjekt.
Studentene skal også arbeide selvstendig med bacheloroppgaven. Hver student vil få oppnevnt en veileder blant instituttets medarbeidere.
Hjelpemidler ved eksamen
For at studenten skal få levere bacheloroppgaven må følgende være godkjent:
- Utarbeidet skisse for bacheloroppgaven
- Minimum 80 % deltakelse på organisert veiledning
Vurderingsuttrykk
Bacheloroppgave, individuell, maksimum 8000 ord
Etter søknad kan to studenter innvilges å skrive sammen. Forutsetningen for dette er at de har samlet inn data i fellesskap og bruker disse i BA-oppgaven.
Dersom bacheloroppgaven omtaler informasjon om personer og/eller deres atferd må OsloMet og institutt for atferdsvitenskaps til enhver tids gjeldende regler for personvern og samtykke overholdes.
Det kreves at oppgaven helt eller delvis skrives ut fra et atferdsanalytisk perspektiv. For oppgaver som skrives med utgangpunkt i et annet fagfelt enn atferdsanalyse, forventes det at oppgaven inneholder en redegjørelse for og diskusjon av atferdsanalyse opp mot oppgavens tematikk.
Sensorordning
Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges