Hva skjer - Student

Hendelseskalender

Felles markering - oppstart for ny master i helsevitenskap

Velkommen som student på master i helsevitenskap!

Dato/Tid

Zoom

Fakultet for helsevitenskap starter denne høsten et nytt masterprogram med 13 spesialiseringer der et av målene er å gi studentene mulighet til å bli kjent på tvers av yrker og utdanninger i forberedelse på den komplekse hverdagen de vil møte i helsesektoren og samfunnet for øvrig.

Vi gleder oss til å ta imot over 300 studenter på denne masteren høsten 2021 og ønsker å markere dette litt høytidelig, samtidig som vi ønsker å gi dere muligheten til å møte hele kullet. På grunn av usikkerheten rundt smittevern og antall studenter som vil ha mulighet til å delta fysisk har vi valgt en digital løsning via plattformen ZOOM.

Programmet inneholder både taler og informasjon, samt muligheten til å snakke med andre studenter i såkalte «breakout rooms», det vil si at dere får mulighet til å møtes i digitale rom for å snakke sammen og kanskje finne noen med felles interesser.

Foreløpig program - felles markering av oppstart for ny master i helsevitenskap

Tidspunktene er omtrentlige.

14.30: Velkomsthilsen ved Statssekretær Anne Grethe Erlandsen i Helse- og omsorgsdepartementet.

14.50: Hilsen fra dekan Gro Jamtvedt ved Fakultet for helsevitenskap

15.10: Livet som masterstudent ved OsloMet – mer enn et studium! Presentasjon av studentaktiviteter ved OsloMet ved Sunniva Myrene Bratsberg.

15.25: Miniforelesening som inspirasjon til forskning ved PhD-stipendiat Henriette Jahre i prosjektet HEYoung.

15.45: Hva forventer du? Hva forventer vi?

15.50: Breakout rooms – besøk et eller flere grupperom og bli kjent med dine medstudenter. Kan hende du har lyst å finne noen å lese sammen med, ha en kaffe i kantina med, eller kanskje er du nysgjerrig på om du treffer gamle kjente på dette studiet? Dette er en unik mulighet til å treffe folk – og er det ikke noe for deg, så kan du bare gå ut.

Bli med digitalt

Link for å koble deg på møtet digitalt blir tilgjengelig her rundt 12. august. Da får du også tilsendt linken på e-post.