Hva skjer - Student

Hendelseskalender

aktivCampus på OsloMet: Bli-kjent-dag

Bli kjent med andre studenter gjennom aktiviteter som boblefotball, kubb, minirebus og andre lavterskelaktiviteter.

Dato/Tid

Voldsløkka

aktivCampus Oslo er et samarbeidsprosjekt mellom fem studentidrettslag: BI Athletics, Norges Idrettshøgskoles Idrettslag, Oslostudentenes Idrettsklubb, OsloMet IL og Studentunionen Høyskolen Kristiania Idrettslag.

Sammen ønsker vi å bidra til mer aktivitet både på og utenfor campus for alle Oslo-studenter.

I løpet av uka vil det bli arrangert ulike aktiviteter på ulike steder i Oslo. Vi ønsker å jobbe for å samle studentidretten i hovedstaden, og tilrettelegge for bekjentskap blant studenter på tvers av skoler og studieretninger ved å tilby et stort utvalg av aktiviteter for deg som Oslo-student.

Mandag 30. august er det Bli-kjent dag på Voldsløkka ved Sagene.

Se hele programmet og oppdatert informasjon her.