EPN-V2

YLRMPRA2 Teaching practice, 2nd period Course description

Course name in Norwegian
2. praksisperiode
Study programme
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
Weight
0.0 ECTS
Year of study
2020/2021
Course history

Introduction

Arbeids- og undervisningsformene som benyttes er varierte og ulike og består av forelesninger, gruppearbeid, dialog, erfaringsutveksling og prosjektrapport.

Content

Det benyttes en intern og en ekstern sensor.

Course requirements

Skriftlig prosjekteksamen i gruppe, rapport på 5000 ord +/- 20 prosent, etter retningslinjer gitt av faglærer.

Ny og utsatt eksamen

  • dersom gruppen som helhet stryker eller en av studentene i gruppen blir syk eller ikke leverer bidrag til gruppen, vil studenten(e) måtte besvare en 53 timers Individuell skriftlig hjemmeeksamen
  • studentens rettigheter og plikter ved ny/utsatt eksamen framgår av forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet. Studenter er selv ansvarlige for å melde seg opp til eventuell ny/utsatt eksamen på Studentweb.

Assessment

Alle hjelpemidler er tillatt.

Grading scale

Bestått/Ikke bestått