Programplaner og emneplaner - Student
YLRMPRA2 Teaching practice, 2nd period Course description
- Course name in Norwegian
- 2. praksisperiode
- Study programme
-
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
- Weight
- 0.0 ECTS
- Year of study
- 2020/2021
- Programme description
- Course history
-
Introduction
Arbeids- og undervisningsformene som benyttes er varierte og ulike og består av forelesninger, gruppearbeid, dialog, erfaringsutveksling og prosjektrapport.
Content
Det benyttes en intern og en ekstern sensor.
Course requirements
Skriftlig prosjekteksamen i gruppe, rapport på 5000 ord +/- 20 prosent, etter retningslinjer gitt av faglærer.
Ny og utsatt eksamen
- dersom gruppen som helhet stryker eller en av studentene i gruppen blir syk eller ikke leverer bidrag til gruppen, vil studenten(e) måtte besvare en 53 timers Individuell skriftlig hjemmeeksamen
- studentens rettigheter og plikter ved ny/utsatt eksamen framgår av forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet. Studenter er selv ansvarlige for å melde seg opp til eventuell ny/utsatt eksamen på Studentweb.
Assessment
Alle hjelpemidler er tillatt.
Grading scale
Bestått/Ikke bestått