Programplaner og emneplaner - Student
YLRMPRA1 Teaching practice, 1st period Course description
- Course name in Norwegian
- 1. praksisperiode
- Study programme
-
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
- Weight
- 0.0 ECTS
- Year of study
- 2019/2020
- Programme description
- Course history
-
Introduction
Mer utfyllende informasjon om praksis finnes i programplanen
Content
Hver student kan ha med seg et A4-ark med notater.
Course requirements
Undervisningen i engelsk fagfordypning vil i hovedsak være i form av forelesninger og/eller seminarer og veiledning. Emnet krever stor grad av selvstendig arbeid med å sette seg inn i pensum. Arbeidsspråket i faget er engelsk, både muntlig og skriftlig. Undervisning, arbeidskrav og eksamen foregår og fullføres på engelsk.
Assessment
Antall dager pedagogisk praksis:
- 20 dager pedagogisk praksis i videregående skole
Det er praksislærer som vurderer studentenes måloppnåelse i praksisperioden.
Dersom en student ikke består en praksisperiode kan denne gjennomføres på nytt. For studenten vurdert samme praksisperiode til ikke bestått to ganger må studiet avbrytes, jfr § 8-2 i forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet
Grading scale
Muntlig eksamen i gruppe på tre studenter (eller par hvis nødvendig ut fra studenttall), med varighet 20 minutter til presentasjon av et gitt tema og 10 minutter per gruppe til spørsmål fra sensorer. Eksamensspråket er engelsk. Det gis individuell karakter.
Ny/utsatt eksamen
Ny/utsatt eksamen arrangeres som ved ordinær eksamen. Av praktiske hensyn vil gruppeeksamen kunne gjennomføres som individuell eksamen ved ny/utsatt eksamen.