EPN-V2

YLRMPRA1 Teaching practice, 1st period Course description

Course name in Norwegian
1. praksisperiode
Study programme
Vocational Teacher Education - Restaurant and Food Processing
Weight
0.0 ECTS
Year of study
2019/2020
Course history

Introduction

Mer utfyllende informasjon om praksis finnes i programplanen

Content

Hver student kan ha med seg et A4-ark med notater.

Course requirements

Undervisningen i engelsk fagfordypning vil i hovedsak være i form av forelesninger og/eller seminarer og veiledning. Emnet krever stor grad av selvstendig arbeid med å sette seg inn i pensum. Arbeidsspråket i faget er engelsk, både muntlig og skriftlig. Undervisning, arbeidskrav og eksamen foregår og fullføres på engelsk.

Assessment

Antall dager pedagogisk praksis:

  • 20 dager pedagogisk praksis i videregående skole

Det er praksislærer som vurderer studentenes måloppnåelse i praksisperioden.

Dersom en student ikke består en praksisperiode kan denne gjennomføres på nytt. For studenten vurdert samme praksisperiode til ikke bestått to ganger må studiet avbrytes, jfr § 8-2 i forskrift om studier og eksamen ved OsloMet - storbyuniversitetet

Grading scale

Muntlig eksamen i gruppe på tre studenter (eller par hvis nødvendig ut fra studenttall), med varighet 20 minutter til presentasjon av et gitt tema og 10 minutter per gruppe til spørsmål fra sensorer. Eksamensspråket er engelsk. Det gis individuell karakter.

Ny/utsatt eksamen

Ny/utsatt eksamen arrangeres som ved ordinær eksamen. Av praktiske hensyn vil gruppeeksamen kunne gjennomføres som individuell eksamen ved ny/utsatt eksamen.