EPN-V2

MAME4210 Project plan Course description

Course name in Norwegian
Prosjektbeskrivelse
Study programme
Master's Programme in Food, Nutrition and Health
Master's Programme in Public Health Nutrition
Weight
10.0 ECTS
Year of study
2017/2018
Course history

Learning outcomes

Etter fullført emne har studenten følgende læringsutbytte definert som kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse:

Kunnskap

Studenten

  • har inngående kunnskap om forskningsprosessen
  • har avansert kunnskap om forskningsetikk og formelle krav til forskningsprosjekter
  • har inngående kunnskap om vitenskapelige hypoteser og problemstillinger

Ferdigheter

Studenten

  • kan gjennomføre litteratursøk, sammenfatte og diskutere andres funn, samt referere korrekt
  • kan planlegge et forskningsprosjekt, formulere relevante problemstillinger og skrive en prosjektbeskrivelse

Generell kompetanse

Studenten

  • kan analysere og forholde seg kritisk til ulike kilder til data om ernæring og helse og kan anvende kildene i faglige resonnementer
  • kan vurdere om et forskningsprosjekt krever registrering hos NSD og godkjenning hos REK

Teaching and learning methods

De viktigste arbeidsformene i emnet er forelesninger, individuelle litteraturstudier og skrivearbeid, muntlige presentasjoner, gruppediskusjoner og individuell og gruppeveiledning.

Arbeidskrav

Følgende arbeidskrav må være godkjent for å fremstille seg til eksamen:

  • To kortere innlegg/presentasjoner med påfølgende diskusjon i grupper (fire til fem stykker).

Assessment

Eksamensinnhold: Læringsutbyttene.

Eksamensform: Prosjekteksamen, individuell prosjektbeskrivelse for eget masterprosjekt. Omfang på besvarelsen: 2000 ord (+/- 20 prosent).

Sensorordning: To interne.

Vurderingsuttrykk: Bestått/ ikke bestått.

Hjelpemidler til eksamen

Alle.

Valgfritt pensum (ca. 500 sider).