Programplaner og emneplaner - Student
MAERN4100 Energy and Nutrients Course description
- Course name in Norwegian
- Energi og næringsstoffer
- Study programme
-
Master's Programme in Health Sciences - specialisation in Nutrition Competencies for Health ProfessionalsMaster's Programme in Health Sciences - specialisation in Nutrition Competencies for Health Professionals
- Weight
- 10.0 ECTS
- Year of study
- 2021/2022
- Curriculum
-
FALL 2021
- Schedule
- Programme description
- Course history
-
Introduction
Følgende arbeidskrav er obligatorisk og må være godkjent for å fremstille seg til eksamen:
- 3 individuelle innleveringsoppgaver i form av regneoppgaver, én for hvert av temaene elektroteknikk og måleteknikk og en i statistikk. Tar ca 1,5 time å løse hver av dem.
- 4 laboratorieoppgaver i gruppe. Oppgavene dekker elektroteknikk og måleteknikk.
Recommended preliminary courses
The course builds on human biology corresponding to knowledge acquired from a bachelor’s degree in health sciences.
Required preliminary courses
The student must have been admitted to the Master’s Degree Programme in Health Sciences and hold authorisation as healthcare personnel.
Learning outcomes
Individuell skriftlig eksamen på 3 timer.
Eksamensresultat kan påklages.
Ved eventuell ny og utsatt eksamen kan muntlig eksamensform bli benyttet.
Hvis muntlig eksamen benyttes til ny og utsatt eksamen, kan denne ikke påklages.
Teaching and learning methods
Hjelpemidler vedlagt eksamensoppgaven. Håndholdt kalkulator som ikke kommuniserer trådløst og som ikke kan regne symbolsk. Dersom kalkulatoren har mulighet for lagring i internminnet skal minnet være slettet før eksamen. Stikkprøver kan foretas.
Course requirements
Gradert skala A-F.
Assessment
En intern sensor. Ekstern sensor brukes jevnlig.
Permitted exam materials and equipment
All aids are permitted, as long as the rules for source referencing are complied with.
Grading scale
Grade scale A-F.
Examiners
All examinations are assessed by an internal and an external examiner.
Overlapping courses
-