Programplaner og emneplaner - Student
JBVPRAK Voluntary Journalistic Internship Course description
- Course name in Norwegian
- Selvvalgt praksis
- Study programme
-
Bachelor Programme in Journalism
- Weight
- 15.0 ECTS
- Year of study
- 2023/2024
- Curriculum
-
FALL 2023
- Schedule
- Programme description
- Course history
-
Introduction
Letter grading A-F.
Required preliminary courses
An external or internal examiner will be used to grade the exam.
In the written exam, a selection of at least 25% of the exam papers will be assessed by two examiners. The grades awarded to exam papers assessed by the external and internal examiner will be used to determine the level of all exam papers.
Learning outcomes
Studenten skal etter å ha fullført emnet ha følgende totale læringsutbytte definert i kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse:
Kunnskaper
Studenten skal
- oppnå økt innsikt i forhåndsdefinerte sider ved redaksjonell produksjon
Ferdigheter
Studenten skal
- videreutvikle sin evne til samarbeid og lagspill i en redaksjon
- videreutvikle en forhåndsdefinert dimensjon ved praktisk journalistikk
Generell kompetanse
Studenten har
- utviklet sin journalistiske selvstendighet ved arbeid i en redaksjon
- styrket sin forståelse for redaksjonelle prosesser
- styrket sin faglighet på et egendefinert område
Teaching and learning methods
Tapas Kundu
Course requirements
The course builds on the introductory course in Microeconomics I
Assessment
Etter praksisperioden skal studenten levere et individuelt refleksjonsnotat på 6-8 sider, der han/hun evaluerer og reflekterer over eget læringsutbytte i lys av det selvvalgte pensumet. Skrifttype Arial eller Calibri, størrelse 12pkt, linjeavstand: 1,5.
En kort uttalelse fra redaksjonen om studentens faglige utvikling, og om praksisperioden generelt, skal vedlegges praksisrapporten. Utdanningen informerer redaksjonen om dette, men det påhviler studenten et ansvar for å etterlyse uttalelse ved eventuell forglemmelse i redaksjonen.
Permitted exam materials and equipment
Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges.
Grading scale
Bestått/ ikke bestått.
Examiners
Det innleverte materialet vurderes av interne sensorer. Et uttrekk på minst 25 % av besvarelsene sensureres av to sensorer. Karakterene på disse samsensurerte besvarelsene skal danne grunnlag for å fastsette nivå på resten av besvarelsene.
Course contact person
Anders Gjesvik