EPN-V2

ØASØK3000 International Economics Course description

Course name in Norwegian
International Economics
Weight
7.5 ECTS
Year of study
2024/2025
Course history
Curriculum
FALL 2024
Schedule
  • Introduction

    Arbeidsformene veksler mellom forelesninger, diskusjoner, workshops, selvstudium og gruppearbeid.

  • Recommended preliminary courses

    It is assumed that students have completed introductory courses in Microeconomics and Macroeconomics.

  • Required preliminary courses

    None

  • Learning outcomes

    For å kunne framstille seg til eksamen må studenten ha følgende godkjente arbeidskrav:

    • Studentene skal aktivt delta i to workshops om forskjellige deler av emnets tematikker.

    Obligatorisk aktivitet må være gjennomført og godkjent innen fastlagt frist for at studenten skal kunne framstille seg til eksamen.

  • Teaching and learning methods

    Studentenes læringsutbytte vil bli vurdert ved en skriftlig, individuell semesteroppgave på 6-8 sider (eksklusive forside, innholdsfortegnelse, litteraturliste og eventuelle vedlegg) om et oppgitt tema. Skrifttype og skriftstørrelse: Arial / Calibri 12pkt. Linjeavstand: 1,5.

    En student kan ved ikke bestått levere omarbeidet versjon av oppgaven til sensur én gang

  • Course requirements

    Alle hjelpemidler er tillatt så lenge regler for kildehenvisning følges.

  • Assessment

    Gradert skala A-F.

  • Permitted exam materials and equipment

    Det benyttes en intern og en ekstern sensor til sensurering av besvarelsene. Et uttrekk på minst 25 % av besvarelsene sensureres av to sensorer. Karakterene på de besvarelsene som er vurdert skal danne grunnlag for å fastsette nivå på resten av besvarelsene.

  • Grading scale

    Anneli Sundqvist

  • Examiners

    The exam papers are assessed by one internal and one external examiner.

    At least 25% of the exam papers will be assessed by two examiners. The grades awarded for the papers assessed by two examiners form the basis for determining the level for all the exam papers.

  • Course contact person

    Ivar Bredesen