Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Religion, livssyn og etikk (RLE) 2 ( 5-10)

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Spring 2019
Scope:
Heltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.
Show common and group teaching separately

Semester overview

Kultur- og religionsforståelse, med religion, livssyn, filosofi og fagdidaktikk

Subject code:
G5RLE3500
Credits:
15.0
Curriculum Subject plan Schedule

Religion, etikk og fagdidaktikk

Subject code:
G5RLE3600
Credits:
15.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart vår 2019- Religion, livssyn og etikk (RLE) 2

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart for Videreutdanning - Religion, livssyn og etikk (RLE).

Har du takket ja til studieplassen? 

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.  

Obligatorisk oppmøte  

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. 

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over. 

Kan du ikke møte første studiedag? 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter? 

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter. 

Timeplan   

Undervisningsplan for våren 2019 finner du under «Undervisningsplan» lenger oppe på denne siden.

Hvilke rom vi skal være i finner du under ”timeplan” lenger oppe å denne siden.  

Pensum, program- og emneplaner 

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.   

Vi anbefaler at du kjøper bok Knut A. Jacobsen (red.). Verdensreligioner i Norge og boka Knut A. Jacobsen (2006). Sikhismen. Historie, tradisjon og kultur før studiestart. Hvis du har lyst til å komme i gang med lesingen tidlig kan du ta en titt på kapittel 1, 2 og 3 i Verdensreligioner i Norge. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart på hvert emne.

Fritak for fag 

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart. 

Lurer du på noe? 

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.  

Kontakt oss