Videreutdanning - Veiledning og coaching, Yrkesfaglærerløftet - Student

Studieoversikt Offentlig

Nyhet

Studiestart for nye studenter høst 2022 - veiledning og coaching

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite i forbindelse med studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak-lui@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Timeplan 

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under "timeplan" lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time er lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Samlingsdager høst 2022

  • 31. august - 01. september Kjeller 

  • 27. - 29. september – digitalt 

  • 16.- 17. november – Kjeller

Finn frem på campus Kjeller (mazemap.com).

Har du fullført sjekklisten for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig på du må gjøre, både før og under studiestart. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart. Hennes finner du informasjon om semesterregistrering, semesteravgift, studiekort og mye mer. På student.oslomet.no finnes informasjon om blant annet læringsformen Canvas, guide til oppgaveskriving, eksamen og trådløst nett.

Pensum, program- og emneplaner

Jeg programmerer- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Pensumlistene dine vil du finne under emner/pensumlister lenger oppe på siden siden siden studiestart og i læringsplattformen Canvas etter på du har fått pinkode og brukernavn. Husk på du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers henne på student.oslomet.no.

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av, kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studentweb lenke